Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ce este Beautyferia?

De mii de ani oamenii au incercat sa defineasca frumusetea. Dar, indiferent de standardele impuse de fiecare era in parte, in permanenta a existat un numitor comun in ceea ce priveste conceptul general despre frumusete. Tineretea, pofta de viata, relaxarea, increderea si energia debordanta vor atrage intotdeauna privirile celor din jur. O femeie care straluceste este intotdeauna o femeie frumoasa.

Dar oricat de simplu ar parea, totusi cum putem sa parem mai tinere decat suntem, sa uitam de griji si sa fim pline de energie, sa avem grija atat de suflet cat si de corp? Am incercat sa raspundem la aceste intrebari si sa descoperim ce inseamna frumusetea si cum se ajunge la ea, stand de vorba cu Georgiana Draghici, Managing Partner Beautyferia, primul centru de SPA din Romania care are cu adevarat grija de spiritul nostru, dar si de corp.

Reporter: Ce este de fapt Beautyferia?
Georgiana Draghici: Pentru noi Beautyferia este mai mult decat un Centru SPA, este un Centru al frumusetii, iar acest luru se vede atat prin serviciile oferite, dar si prin activitatile conexe pe care le organizam gratuit pentru clientele noastre. Dintotdeauna femeile au depus eforturi pentru a deveni mai atragatoare. La Beautyferia procesul prin care femeile ajung sa fie mai frumoase, adica sa arate mai tinere, sa fie mai tonice si sa isi remodeleze corpul, apare fara efort.
Remodelarea corporala se face doar cu aparate high-end care produc rezultate revolutionare in ceea ce priveste scaderea in numarul de centimetri, inca de la prima sedinta. Tratamentele de intinerire se fac pentru tot corpul. Avem terapii prin vin, ritualuri cu matase, tratamente cu saculeti Pinda, tehnici Ayurveda si multe alte metode de ingrijire care au ca rezultat intinerirea si tonifierea corpului. In ceea ce priveste estetica faciala folosim doar produse recomandate de specialisti internationali, cu ingrediente active, inovatoare si naturale, iar multe dintre ele sunt 100% organice. Rezultatele obtinute intre asteptarile.
Dar frumusetea fizica nu poate exista fara cea spirituala. Astfel ca am ales sa ne ocupam de frumusete si in afara cabinetelor de tratament. Pe peretii Centrului nostru se pot admira intotdeauna expozitii de pictura, biblioteca este plina de carti despre frumusete si despre dezvoltare personala, pe care clientele le pot citi la o cana cu ceai. Deasemenea, organizam frecvent evenimente care au ca punct de plecare frumusetea si colocvii gratuite de dezvoltare personala.

R: Totusi in Bucuresti sunt sute de saloane de remodelare si infrumusetare. Ce v-a determinat sa creati un nou Centru de acest fel?
GD: Ca sa fiu sincera, Beautyferia este un Centru unic in Bucuresti datorita valorilor pe care le promoveaza. Dincolo de serviciile noastre, de valentele Spa, noi incercam sa avem grija si de sufletul clientilor nostri. De aceea in mod frecvent organizam evenimente care aduc bucurie si frumusete in suflet. Pentru noi, Centrul Beautyferia nu este o afacere, este pasiunea noastra pentru frumos, pentru cultura, pentru arta si pentru descoperiea sinelui.
Beutyferia a aparut dupa doua sarcini ale mele si dupa prospectarea pietei in dorinta de a reajunge la forma fizica de alta data. Initial am inceput sa caut Centre care sa ma ajute sa ajung la forma de dinainte intr-un timp scurt. Am incercat totul, de la servicii accesibile pana la tratamente costisitoare. Si cu toate acestea am ramas intr-un anumit punct din care nu se mai intampla nimic, oricate tratamente as fi urmat. Asa ca am inceput sa ma documentez. Am aflat ca exista echipamente profesionale care chiar au efecte revolutionare cum ar fi Eximia, Power Shape 3Max. Sunt aparate profesionale care au si intrebuintari medicale. Dar tratamentele cu aceste aparate sunt la preturi pe care nu stiu cate femei si le pot permite. Asa ca am zis de ce nu am facem noi un Centru care sa detina astfel de echipamente si sa oferim servicii la preturi mai accesibile, pentru ca este de un real folos femeilor care doresc sa isi remodeleze corpul. Dar acesta este doar un exemplu. Tot ce mi-am dorit eu ca femeie: tratamente de estetica faciala cu produse folosite de specialistii de la Hollywood, ritualuri SPA de relaxare totala de care doar citisem ca se practica in afara, tratamente de remodelare corporala personalizate pe fiecare nevoie in parte, pana la urma tot ce tine de frumusetea corporala dar si cea spirituala, am adus la Beautyferia. Recunosc cu mandrie, ca acest centru este sufletul meu, pentru ca indeplineste toate cerintele pe care eu ca femeie le am, iar doamnele care ne-au trecut pragul ne-au confirmat ca au gasit in acest loc o adevarata oaza a relaxarii.

R: Tratamentele sunt totusi high-end, inseamna ca nu orice femeie poate sa le urmeze..
GD: Din contra, de exemplu electrostimulatorul nostru, folosit in tratamentele de slabire, tonifiere si marirea sanilor, este un aparat profesional. Dar serviciile lui noi le oferim la un pret mai mic decat o face un centru cu aparate obisnuite. Pentru ca asa cum am spus la inceput, obiectivul nostru principal este sa ajutam femeile sa ajunga in forma lor cea mai buna. Asa ca oferim servicii profesioniste, pe care cat mai multe dintre ele sa si le poata permita.

R: Ce rezultate ati obtinut la Centrul SPA Beautyferia?
GD: Toate tratamentele noastre au rezultate imediate si de lunga durata. De exemplu, pe Radiofrecventa + vacuum, tratament non-invaziv am obtinut pentru clienta noastra doamna Liana S. o intinerire de 5 ani. La scurt timp, dupa tratament ne-a sunat fericita ca toti colegii o intreaba c e tratamente a urmat de arata atat de bine. O alta clienta, dupa ce a terminat tratamentul, a fost atat de fericita cand a vazut rezultatele incat a pupat-o pe cosmeticiana noastra, Monica Onea.
In ceea ce priveste tratamentele de remodelare corporala, acolo rezultatele sunt mai spectaculoase in numarul de cm decat in numarul de kilograme, pentru ca tratamentele au la baza distrugerea celulei adipoase care contine apa, care nu este foarte grea. In medie, dupa doar cateva sedinte, se ajunge la o scadere de 5 cm. Dar am avut si rezultate cu aparatul PowerShape care a dus la o scadere de 10 kilograme. Iar o alta clienta, a slabit dupa doar 2 sedinte de XMove by Eximia la distanta de 4 zile, 2 kilograme, reducand cu 4 cm circumferinta coapselor.

R: Si acum la final, care este sfatul dumneavoastra pentru femei?
GD: In primul rand, lectia pe care am invatat-o singura: sa se iubeasca pe ele insele. Toate suntem frumoase atunci cand ne simtim bine, cand avem energie si cand suntem inconjurate de frumos. Asa ca sfatul meu pentru femei este sa aiba grija de ele. Iar cand cred in ele, Universul le raspunde si le ajuta sa obtina tot ceea ce ele isi doresc.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.