In special, in cazul celor mici, alegerea apei trebuie facuta cu o deosebita atentie deoarece sistemul lor imunitar este inca vulnerabil si nu poate face fata avalansei de bacterii.
Apa minerala naturala plata Bucovina este destinata hidratarii si prepararii hranei bebelusilor, insa poate fi consumata si de adultii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si echilibrat prin intermediul unei alimentatii corecte si a unei hidratarii de calitate.
Apa Bucovina in ambalaj de tip “bag-in-box” este singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultra igienic produs in mediu steril si este recomandata de specialisti pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor, meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebelusilor. Noul ambalaj ultra igienic este special conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate Bucovina timp indelungat, fara a exista pericolul contaminarii bacteriologice a apei prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea acestuia.
Apa minerala naturala plata Bucovina izvoraste natural din zacaminte subterane aflate in zone impadurite, retrase, fara activitate umana sau industriala , este echilibrata din punct de vedere mineral, are un pH optim consumului permanent si un continut foarte scazut de fluoruri (0,048 mg/l), nitrati (5,01 mg/l) si nitriti (<0,005 mg/l), cu mult sub valorile maximele admise, in concordanta cu legislatia in vigoare.
Datorita acestor atribute, apa minerala naturala plata Bucovina este certificata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului – Alfred Rusescu (IOMC) pentru a fi folosita in alimentatia bebelusului.

Ne informam, citim si cautam mereu cele mai bune raspunsuri si solutii pentru sanatatea micutilor nostri, insa alegerea calitatii apartine fiecaruia dintre noi. Cand vrei ce e mai bun pentru puiul tau, alegi apa plata Bucovina.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: