Setari Cookie-uri

Cele mai rafinate sapunuri naturale din lume

Sanatate si frumusete in stil eco.

Sapunul verde de Marsilia

Cu o istorie foarte veche, sapunul verde de Marsilia este considerat un produs de ingrijire distins si in acelasi timp foarte pretios. In secolul al-IX-lea Marsilia era un nume consacrat in fabricarea acestui sapun al carui ingrediente naturale il pozitionau pe un piedestal. Se foloseau cenusa din plante marine provenite din marea Mediterana si uleiul de masline pur.

Primele fabrici au fost deschise in orasul Savona ce apartine zonei Liguria, in secolul al-XV-lea. Azi manufacturierii pastreaza traditia si certifica numeroasele calitati ale sapunui de Marsilia care nu contine parabeni sau coloranti, ci doar ingrediente naturale.

Este ideal pentru orice tip de piele, catifeleaza si curata delicat in profunzime, fiind, de asemenea un bun cicatrizant.Este foarte cremos, recomandat chiar si pentru ingrijirea podoabei capilare.

Citește și:

Fiind 100% natural nu provoaca alergii si poate inlocui cu success chiar si detergentul manual. Daca esti proaspata mamica, e bine de stiut ca poti spala hainutele bebelusului tau cu acest sapun. Este delicat si are putere de indepartare a petelor.

Sapunul de Alep


Un sapun produs in mod traditional de mai bine de trei mii de ani in Alep, orasul din Siria, unde manufactura e inca la cote maxime! Este considerat cel mai natural din lume pentru ca ingredientele din care este fabricat sunt vegetale. E produs manual, iar acest lucru face din acest produs de ingrijire unul special.

In cazul in care continutul uleiului de dafin este mai concentrat, atunci si pretul sapunului va fi mult mai mare. Sapunul de Alep e pur organic si este folosit pentru curatatea tenului ( poate fi lasat sa actioneze si ca o masca timp de cinci minute), poate fi intrebuintat ca sampon pentru par ( un sampon solid), sau poate inlocui chiar si spuma de ras. Este excelent in tratarea dermatitelor, sau a altor boli ca psoriazisul, acneea sau matreata.

Citește și:

Ca toate sapunurile cu nume si renume, nu contine coloranti artificiali, parfum sintetic, aditivi chimici sau grasimi de origine animala.

Un produs cu adevarat nobil, foarte bine tolerat de toate tipurile de piele. Sapunul de Alep are proprietati dermatologice remarcabile. Poate elimina excesul de sebum si alte microorganisme provenite din mediul inconjurator. Are o formula foarte delicata, precum si numeroase proprietati de hidratare si catifelare, anti-alergice, anti-infalmatoare si anti-septice.

Sapunul negru african


Exotic, diferit de ceea ce gasim in Europa si produs dupa retele negreselor din Ghana si Nigeria. Iata un sapun ce pastreaza si azi secrete ale generatiilor vechi din aceste zone africane, care chiar daca difera de la o zona la alta, ingredientele folosite sunt aceleasi. Nu vor lipsi niciodata din sapunul negru african uleiul de palmier, untul de cacao, frunzele de banana sau untul de shea.

Citește și:

Femeile din Ghana sau Nigeria stiu ca succesul acestui sapun este datorat mai ales faptului ca reteta a fost tinuta secreta, asadar nu va fi dezvaluita niciodata…

Este indicat pentru orice tip de ten, ideal mai ales pentru hidratare si pentru tratarea acneei juvenile. Poate inlocui pana si un sampon, oferind firului de par stralucire si naturalete.

Mai multe despre sapunul negru african pe ecotrend.ro
Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.