Departe de fi doar un moft, interventiile de chirurgie estetica au o multime de avantaje si conduc la imbunatatirea considerabila a stilului de viata, a sanatatii in general si a perceptiei sinelui. Iti prezentam in articolul de astazi doar cateva dintre beneficiile operatiilor estetice la care nu te-ai gandit pana acum.

Foto: 5 Transformari EXTREME cu ajutorul operatiilor estetice. Toata lumea rade de ei

Foto interior si prima pagina: femeie, operatii estetice, Shutterstock


Beneficiile fizice ale operatiilor estetice

Chiar daca nu sunt vizibile din prima clipa, din cauza efectelor post-operatorii, cum ar fi umflaturile si vanataile, beneficiile fizice vin “la pachet” cu operatia in sine, si se resimt atat in modul in care suntem perceputi, cat si in modul in care ne percepem noi insine.

„In primul rand, beneficiile fizice ale operatiilor estetice sunt primele care se fac remarcate. Majoritatea pacientilor nostri sunt in primul rand interesati de felul in care vor arata dupa interventia chirurgicala si in ce mod le va schimba asta viata.”, a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Beneficiile emotionale ale operatiilor estetice

Daca nu te simti confortabil cu modul in care arati din cauza unui defect, de exemplu al unui nas care nu se incadreaza cum trebuie pe fata ta sau a unor sani pe care ii consideri prea mici sau prea mari, o interventie chirurgicala in aceasta directie te poate face sa te simti mai bine in pielea ta.

Oamenii cu o buna imagine de sine sunt mai siguri pe fortele proprii, mai eficienti in activitatea lor, si interactioneaza pozitiv cu cei din jur.

“Beneficiile emotionale, sunt, de cele mai multe ori, mai mari decat beneficiile fizice. In timp ce unii psihologi considera ca operatiile estetice nu reprezinta solutia pentru o crestere a gradului de incredere in sine, cei care sunt in favoarea chirurgiei plastice realizeaza ca se poate merge pana la consolidarea acesteia.

Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: