Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Dolce Natura- cadoul perfect pentru cea mai dulce mama

In vietile tuturor exista cel putin o femeie speciala pe care-o iubim extrem de mult si ne dorim s-o facem fericita.

Fie ca e vorba de mama, iubita, sora sau pur si simplu cea mai buna prietena, suntem in stare sa-i aducem si stelele de pe cer daca acestea i-ar face ochii sa lacrimeze de bucurie.

Un cadou reprezinta cel mai la indemana mod de a-i arata cat de mult o iubesti si o apreciezi. De regula, barbatii sunt cei care intampina probleme atunci cand vine vorba de alegerea darului perfect si din pacate, prea putini reusesc sa-l nimereasca. Noi iti oferim solutia salvatoare! Un lucru este cert, femeile adora sa se ingrijeasca si sa se rasfete in baie, iar un cadou care sa le intregeasca arsenalul de infrumusetare este alegerea ideala.


Dolce Natura iti pune la dispozitie o gama variata de produse naturale, organice, in ambalaje delicioase, numai bune de oferit in dar alaturi de toata dragostea ta.

Adu-i bucuria pe chip cu ajutorul gelurilor de dus cu arome surprinzatoare, precum combinatia irezistibila de ciocolata neagra si portocale coapte. Trezeste-i apetitul pentru o baie relaxanta cu faimoasele spumante si saruri de baie in forma de briose delicioase, sau fericeste-o cu un intreg set de produse naturale de ingrijirea parului, pe baza de vitamina C, de care sigur va fi peste masura de incantata.

Cu Dolce Natura ai garantia ca nu vei da gres niciodata!

Locatie- La Rambla Cocina Espanola, Foto credit- Ioana Burtescu, Make-up artist- Mihaela Oarna, Model- Fashion Doctor


Kudika
6 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.