Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Dolce Natura - preludiul unui Craciun in doi!

Craciunul este fara doar si poate cea mai asteptata sarbatoare a anului si iata ca ea se apropie cu pasi repezi. Cu totii asteptam cu nerabdare seara de ajun cand Mos Craciun ne viziteaza si ne surpinde cu cele mai frumoase si ravnite cadouri.

Ne dorim sa petrecem clipe de neuitat alaturi de oamenii dragi, sa-i surprindem placut si sa le declaram dragostea in cel mai original mod cu putinta.

Dolce Natura iti propune sa petreci un ajun de poveste alaturi de persoana iubita. O seara plina de romantism, senzualitate si sentimente descatusate. Un Craciun in care sa va redescoperiti dragostea si de care sa va amintiti cu drag peste ani. Doar voi doi si iubirea ce va uneste. Lasati-va sufletele sa danseze pe acordurile lente ce se aud in fundal. Serveste-i bautura preferata si adulmeca-i emotiile ce ies la iveala. Uitati tot ce stiti unul despre celalalt, in seara aceasta sunteti doi necunoscuti angrenati in jocul seductiei. Priviri pline de subinteles, avansuri timide urmate de respingeri gingase, zambete suave si declaratii emotionante de dragoste... Toate fac parte din acest preludiu jucaus si intregesc taboul unei nopti de neuitat, ce se va incheia in aromele dulce-acrisoare ale Gelului de dus natural Raspberry. Bucurati-va impreuna de acest rasfat senzorial, invaluiti in nectar de zmeura. In contact cu pielea, gelul de dus se va transforma intr-o spuma delicata, lasand un miros persistent ce va va acompania intreaga noapte.

Dolce Natura iti pune la dispozitie o gama variata de geluri de dus naturale, cu diferite arome asa ca alege-l pe cel care stii sigur ca-i place! Daca prefera miresmele florale, opteaza pentru Gelul de dus Mangolia sau cel cu aroma delicata de lavanda. Combinatia de scortisoara cu portocala din Gelul de dus Orange&Cinnamon seduce instant, in timp ce Bali Paradise va trezi amintiri din ultima vacanta exotica petrecuta impreuna.

Petrece un Craciun romantic alaturi de persoana iubita, invaluiti in aromele senzuale oferite de Dolce Natura!

Locatie: La Rambla
Foto credit: Magda Gherghe Photography
Makeup: Mihaela Oarna
Hairstyle: Iren Hair Beautifier
Model: Dee's Boudoir, Cosmin Burlacu


Kudika
4 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.