Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Silueta 90-60-90 pentru vara. Terapiile vedeta iti indeplinesc dorinta!

Cum ar fi daca dupa cateva vizite la o clinica medical estetica, celulele grase s-ar imputina, iar celulita ar disparea ca prin minune?

Cum ar fi sa mergi in concediu si sa afisezi o silueta nu tocmai... potrivita? Cum ar fi sa ajungi pe plaja si sa-ti fie jena sa ramai in costum de baie? Cum ar fi daca dupa cateva vizite la o clinica medical estetica, celulele grase s-ar imputina, iar celulita ar disparea ca prin minune?

Foto interior si prima pagina: corp femeie, Shutterstock

Cred ca am vorbit, mai sus, despre situatia initiala, dar si despre solutie. Dar o sa fiu si mai explicita de atat.

Trebuie sa recunoastem. Kilogramele in plus acumulate de-a lungul anului, retentia de apa, lipsa miscarii, hranitul nepotrivit, oboseala isi pun, grav, amprenta asupra fizicului nostru. Daca in sezonul rece lucrurile nu sunt chiar atat de urgente, o data crescute gradele in termometru, panica noastra devine din ce in ce mai intensa.

Trebuie sa facem ceva, iar acel ceva ar putea fi o combinatie de doua tratamente revolutionare care au rezultate palpabile. Si, atentie, asta nu spunem noi, spun persoanele care au incercat.

Principiile sunt simple: unul merge pe inghetare, celalalt pe incalzire. Unul distruge celulele grase prin congelarea lor la minus 8 grade, celalalt incalzeste tesutul gras pana la 42 de grade. Primul se numeste Cooltech, iar procedura este criogenare, al doilea se numeste Velasmooth Pro, iar vedeta este radiofrecventa.

Vorbind pe indelete am putea spune urmatoarele:

Cooltech, terapia care ingheata tesutul adipos pana la -8 grade. Dupa 70 de minute de tratament, cat dureaza o sedinta, poti sa ti se micsoreze diametrul chiar si cu 5 cm. Important de stiut este ca sedintele trebuie realizate la intervale de minim 3 saptamani.

”CoolTech® este singura tehnologie care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita in timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade in 10 minute!”, spune terapeutul Trend Clinic, Adriana Barbu.

Velasmooth topeste celulita. Secretul este radiofrecventa care incalzeste dermul facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosul stimuleaza metabolismul si activitatea celulara, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor. ”VelaSmooth este solutia ideala pentru combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita. Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit esteticienei sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme”, conchide terapeutul Trend Clinic.

Deci... scapam de celulita si de tesutul adipos, da!

Tratamentele pot fi realizate la Trend Clinic.
Mobil: 0740 33 00 32
Tel.: 021 367 24 47
www.trendclinic.ro
Facebook
Bucuresti, Splaiul Unirii 4 - SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et.2, ap.2.2

Poti beneficia acum de promotia oferita de Trend Clinic: 6 sedinte VelaSmooth la un pret promotional de 500 lei! Suna acum: 0740 33 00 32!

Te asteptam sa ne povestesti experienta ta in legatura cu acest tratament!

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.