Setari Cookie-uri

Beneficiile masajului (P)

Indiferent daca vrei sa te relaxezi, sa elimini celulita sau sa iti imbunatatesti starea de sanatate, avem solutii!

Daca inainte era usor sa gasesti putin timp pentru tine insati, acum a inceput sa devina din ce in mai usor... sa uiti sa iti oferi cateva clipe de relaxare. In fiecare zi trebuie sa iti faci timp pentru munca de la birou, pentru treburi casnice, pentru colegi, pentru familie, pentru prieteni, uneori pentru vecini si adeseori uitam de cea mai importanta persoana din viata noastra: noi insene. Timpul dedicat exclusiv noua a devenit o notiune abstracta, un fel de arta, pentru practicarea careia iti trebuie exercitiu. Dar unde am putea sa strecuram si acele minute pretioase? Si cum am putea sa ne bucuram din plin de ele? In cazul tau, cand a fost ultima oara cand ti-ai oferit cateva pretioase clipe de relaxare si de rasfat?

Una dintre cele mai usoare si placute metode de evadare din cotidianul agitat este arta masajului. Acesta poate rezolva o serie de probleme de sanatate si te ajuta sa iti reincarci bateriile.


Daca esti obosita, incordata, te dor toti muschii si stresul pare a fi pus stapanire pe tine, iti recomandam masajul de relaxare sau masajul cu pietre calde.

Daca vrei sa elimini celulita inestetica, solutia cea mai potrivita este masajul profesionist.

Daca iti doresti un corp lipsit de dureri,o stare generala de bine si puterea de a lupta impotriva stresului, atunci iti recomandam cu siguranta masajul reflexogen.

Mai jos, vei gasi informatii utile despre fiecare dintre aceste tipuri de masaj.

Masaj intr-un decor Feng Shui

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata.

Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea.

La Slimart, masajul se desfasoara intr-un ambient cu totul si cu totul special, unic. Salonul de masaj este decorat Feng Shui, asigurand, pe langa tratamentul specialistului nostru, un plus de relaxare si o stare de bine inegalabila.

Masajul cu pietre calde

Acest tip de masaj accelereaza circulatia sangelui si metabolismul celular, fiind unul din cele mai potrivite remedii pentru relaxare si somnul adanc; este potrivit pentru stari de stres, tracasare, de anxietate, insomnii, probleme ale spatelui, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.