Setari Cookie-uri

Beneficiile masajului (P)

Indiferent daca vrei sa te relaxezi, sa elimini celulita sau sa iti imbunatatesti starea de sanatate, avem solutii!

Influentele masajului anticelulitic asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent (uneori chiar usor dureros) asupra zonelor afectate de celulita.

De ce doare acest masaj?

Deoarece celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar masajul este alcatuit din manevre mai “dure” si profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc. Masajul anticelulitic trebuie sa fie efectuat de un profesionist pentru a da rezultate vizibile. Daca apar vanatai inseamna ca intensitatea la care se efectueaza masajul trebuie sa fie redusa, deoarece altfel pot aparea rezultate adverse nedorite.

Vei gasi mai multe informatii despre celulita si masajul impotriva acesteia aici.

Reflexoterapia

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in mai multe zone (10) egale si ca talpa piciorului este o “harta” a organelor noastre. Prin masarea talpilor se trateaza anumite afectiuni.

Reflexoterapia nu poate fi practicata de oricine, deoarece este necesara o buna cunoastere a informatiei legate de punctele de masaj si de ceea ce reprezinta acestea.

Reflexoterapia ajuta la normalizarea functiilor organismului prin eliminarea toxinelor imbunatatind astfel circulatia sangvina. Buna circulatie este vitala pentru buna functionare a fiecarui organ sau a zonelor din organism. Depunerile toxice in zonele reflexe sunt datorate in special alimentatiei incorecte, sedentarismului, stresului.

Ce este reflexodiagnosticul?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.