Setari Cookie-uri

Beneficiile masajului (P)

Indiferent daca vrei sa te relaxezi, sa elimini celulita sau sa iti imbunatatesti starea de sanatate, avem solutii!

Julia Chelaru este una dintre vedetele care a incercat acest tip de masaj. De altfel, vedeta afirma: “Trebuie sa recunosc, prima data m-am dus acolo pentru masajul cu pietre calde, destul de rar la noi, foarte in voga in strainatate, in Spa-uri. Mi-a placut si am revenit pentru alte proceduri de tonifiere, relaxare, pentru cosmetica....” In plus, Julia recunoaste: “In scurt timp am devenit de-a casei, ne-am imprietenit si am acceptat sa fiu imaginea Slimart.”

Pentru a realiza masajul este nevoie de un ulei care faciliteaza alunecarea pietrelor pe corp si de a dezvolta in acest fel o actiune mai delicata. De regula se aleg uleiuri de aromoterapie pentru a combina cele doua efecte. Pietrele sunt asezate si inclinate prin apasare, pe piele, in zonele tinta. In timpul acestui tip de masaj, se resimte o durere placuta. Caldura, emanata usor de pietre, relaxeaza muschii. Temperatura ridicata favorizeaza, de asemenea, transpiratia ceea ce duce la eliminarea de toxine. La incheierea sedintei de “terapie cu pietre calde„ trebuie sa se bea multa apa pentru a reface cantitatea de lichide si saruri pierduta prin transpiratie. Sedinta de masaj, de obicei dureaza o ora, si exista posibilitatea sa se ramana in pozitie culcata inca o jumatate de ora dupa incheierea masajului, pentru a desavarsi relaxarea.

Masajul si cafeina - impreuna impotriva celulitei!

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. La Clinica SlimArt se folosesc creme pe baza de cafeina , pentru a-i spori efectul anticelulitic. Crema pe baza de cafea este un concentrat de activi "arzatori de grasime" pentru pierderea rapida in greutate si accelereaza intr-un mod deosebit eliminarea toxinelor, a depozitelor de apa si grasime . Principii activi vor continua sa actioneze ore in sir dupa tratament.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.