Setari Cookie-uri

(P)Slabire ultrarapida pentru un trup suplu. Inclus CERTIFICAT DE GARANATIE

Dupa mesele festive din aceasta perioada, este indicata o cura de slabire, combinata cu o serie de tratamente de remodelare corporala, slabire rapida, ritualuri de frumusete si hidratare cu aur, proteine de perle sau caviar si uleiuri esentiale.

Infasarea corpului dupa metoda Doctor Doleski este o noua modalitate, naturala si eficienta, pentru a scapa de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduale, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.

Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase.

Esenta tratamentului:

Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice (100% naturale) continute de solutiile cu care infasam corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensa a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata.

Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire.

Pentru a reface echilibrul termic al corpului organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite.
Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.