Setari Cookie-uri

(P)Slabire ultrarapida pentru un trup suplu. Inclus CERTIFICAT DE GARANATIE

Dupa mesele festive din aceasta perioada, este indicata o cura de slabire, combinata cu o serie de tratamente de remodelare corporala, slabire rapida, ritualuri de frumusete si hidratare cu aur, proteine de perle sau caviar si uleiuri esentiale.

Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica.

Printre succesele metodei, prin tratament adecvat, mentionam pielea care "atarna" si tesuturile moi, care in mare masura dispar in mod miraculos.

DOUA CONDITII IMPORTANTE PENTRU OBTINEREA EFECTULUI CORESPUNZATOR

- Cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sange si nu depunerile adipoase suplimentare.

- Sa consumam zilnic minim 2,5 L de lichide (sucuri vitamizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absoluta necesara, ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

De ce acest tratament ?

1) Pentru ca se pierd centimetri de la prima sedinta.In medie se pierd 6,7 cm din circumferinta corporala, dupa numa 1 ora de terapie ! Veti pleca acasa cu fusta sau pantalonii mai larguti pe dumneavoastra !

2) Pentru ca beneficiati de garantie !!

3) Pentru ca tratamentul are ca ingredient activ caviarul, care este unul din cele mai interesante substane de baza, folosite in industria cosmetica, deoarece conine numerosi acizi grasi nesaturati si elemente grele. Printre altele caviarul contribuie prin acizii sai grasi la scaderea grasimilor din sange.

4) Pentru ca dupa 10/12 sedinte puteti purta haine cu 2 numere mai mici .
Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.