Setari Cookie-uri

Slabeste sanatos

Primavara bate la usa, si in curand vom inlocui hainele groase cu hainute subtiri, vaporoase, lejere. Bucuria ar fi deplina daca nu ar exista acel pacatos surplus de kilograme, asimilate pe parcursul iernii. De aceea ne-am grabit sa scriem acest articol, pentru ca nu cumva sa cedati acum, si sa recurgeti la un regim drastic numai pentru ca anumite haine de anul trecut nu va mai incap. Daca veti face asta, veti avea surpriza de a purta hainuta respectiva o zi, dupa care veti avea nevoie de unele cu un numar mai mare decat ceea ce purtati inainte de regim. Hraniti-va si slabiti cu cap, va veti bucura atat de o silueta frumoasa, si mai ales durabila, cat si de o stare de spirit pozitiva, de un nivel energetic crescut.

4. Alegeti laptele degresat, deoarece el este un aliment care contine atat glucide cat si lipide, iar prin degresare se elimina o buna parte din glucide. Asa va va fi mai usor sa incadrati lactatele intr-o categorie, pentru a urma formula propusa mai sus. Atentie deosebita reclama si consumul de branzeturi din lapte de vaca, acestea fiind bogate in glucide. Este preferabil sa fie consumate la micul dejun, incercand pe cat posibil sa nu le combinati cu foarte multe lipide.

5. In general se recomanda evitarea combinarii dintre lipide si glucide rele, combinatie desosebit de periculoasa (vedeti clasificarea de mai sus).

6. Reduceti treptat consumul de bauturi gazoase (bere, apa si sucuri minerale etc.) pana la eliminarea lor totala.

Sa traim... sanatos!

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.