Setari Cookie-uri

(P) Tratament de remodelare... in casa ta!

Frumusetea... dezideratul catre care tinde orice femeie. �O femeie frumoasa este o imagine care innebuneste prin splendoare pe toti privitorii� spunea poetul Ralph Waldo Emerson. Femeia in sine este o splendoare, insa ca orice alt lucru de pret si frumusetea trebuie sa fie intretinuta. Treptat incep sa apara ridurile, la inceput unul aproape insesizabil in coltul gurii sau in zona ochilor, apoi observi ca ti-a aparut primul fir de par alb si esti surprinsa ca hainele pe care le-ai cumparat cu un an in urma nu te mai cuprind.

Colagenul este componenta principala a tesuturilor conjunctive, iar folosit in cosmetica are efecte extrem de benefice asupra pielii, redandu-i fermitatea si elasticitatea si avantajand procesul de reinnoire celulara. Imbinarea unor ingrediente active precum ceaiul alb si anasonul reprezinta insa o inovatie in cosmetica, ale carei efecte au fost deja testate si demonstrate.

nivea
Ceaiul alb, mai putin cunoscut in Romania, este pe cat de rar pe atat de pretios. Datorita proprietatilor antibacteriene si antioxidante deosebite, el este un aliat de nadejde in lupta impotriva depunerilor inestetice de grasime, asigurand nu numai arderea straturilor de grasime ci si prevenirea reaparitiei acestora. Anasonul este recunoscut ca un tonic general, iar la nivel celular reactiveaza metabolismul si stimulezaza productia de colagen.

Actiunea combinata a celor doua ingrediente are efecte spectaculoase in lupta pentru redobandirea elasticitatii pielii la nivelul zonelor cu probleme: solduri, coapse si abdomen, si reducerea circumferintei acestora prin arderea grasimilor. Cel mai mare avantaj este acela ca rezultatele sunt durabile si va veti bucura pentru mult timp de un abdomen plat, solduri si coapse ferme.

Este adevarat ca nu se rezuma totul la intrebuintarea unor creme cu efecte spectaculoase. Aceste efecte sunt conditionate si de frecventa si modalitatea de folosire. Asadar nu ne putem baza numai pe inovatiile din domeniu, trebuie sa depunem si noi eforturi pentru a ne recupera supletea si fermitatea pielii.
Pasul cel mai important catre silueta pe care o visam o reprezinta mobilizarea. In primul rand este esentiala adoptarea unei alimentatii echilibrate, combinata cu exercitii fizice pe care trebuie sa le efectuam cel putin de trei ori pe saptamana. Aplicarea corecta a cremelor si gelurilor pentru remodelare corporala este o etapa esentiala a indelungatului proces a carui finalitate o constituie silueta armonioasa catre care tindem toate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.