Setari Cookie-uri

(P) Tratament de remodelare... in casa ta!

Frumusetea... dezideratul catre care tinde orice femeie. �O femeie frumoasa este o imagine care innebuneste prin splendoare pe toti privitorii� spunea poetul Ralph Waldo Emerson. Femeia in sine este o splendoare, insa ca orice alt lucru de pret si frumusetea trebuie sa fie intretinuta. Treptat incep sa apara ridurile, la inceput unul aproape insesizabil in coltul gurii sau in zona ochilor, apoi observi ca ti-a aparut primul fir de par alb si esti surprinsa ca hainele pe care le-ai cumparat cu un an in urma nu te mai cuprind.

Prima etapa a procesului de aplicare a unei creme il constituie gomajul. Pentru a spori efectul produselor folosite trebuie, inainte de toate, sa indepartam celulele moarte. Gomajul stimuleaza circulatia, tonifica si favorizeaza actiunea cremelor. Este recomandabil sa recurgeti la acest procedeu odata sau de doua ori pe saptamana.

Pentru dus alegeti produse destinate redobandirii fermitatii pielii sau geluri exfoliante si folositi o lufa sau o perie speciala pentru a spori efectele. Este bine ca atunci cand va angajati in acest proces sa va alegeti cu grija absolut toate produsele, sa fie adecvate in primul rand pielii voastre, problemelor cu care va confruntati si ideal sa fie create in acelasi scop. Asa ca daca ati hotarat ca este momentul sa scapati de “pernitele” de grasime, alegeti produse special create in acest scop, pentru absolut toate etapele ingrijirii.

Dupa fiecare dus se aplica o crema sau un gel pentru subtiere si remodelare corporala. Actionati energic, daca vreti sa obtineti rezultate trebuie sa fiti hotarate sa munciti si sa va angajati cu seriozitate in procesul ingrijirii personale. In niciun caz sa nu va cautati scuze, nimic nu poate sa justifice lipsa din agenda personala a celor 10 minute, dimineata si respectiv seara, pentru aplicarea unei creme.

nivea
Aceste creme nu se aplica insa pur si simplu, ci prin masaj energic. Masajul are nenumarate beneficii: decongestionarea tesuturilor ingrosate de grasimile instalate in timp, intarirea si tonifierea tesuturilor, intensificrea circulatiei si destinderea sistemului nervos. Miscarile se fac de sus in jos si dupa cum spuneam, trebuie sa fie energice, nu de mangaiere, pentru a ajuta crema sa patrunda cat mai bine si sa isi faca efectul. Cel mai potrivit ar fi sa realizati acest masaj cu pumnul strans, executand miscari circulare. Pe moment pielea se va inrosi, insa acesta este un semn ca masajul si crema actioneaza, asa ca nu va speriati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.