Setari Cookie-uri

(P) Tratament de remodelare... in casa ta!

Frumusetea... dezideratul catre care tinde orice femeie. �O femeie frumoasa este o imagine care innebuneste prin splendoare pe toti privitorii� spunea poetul Ralph Waldo Emerson. Femeia in sine este o splendoare, insa ca orice alt lucru de pret si frumusetea trebuie sa fie intretinuta. Treptat incep sa apara ridurile, la inceput unul aproape insesizabil in coltul gurii sau in zona ochilor, apoi observi ca ti-a aparut primul fir de par alb si esti surprinsa ca hainele pe care le-ai cumparat cu un an in urma nu te mai cuprind.

Ideale si usor de realizat acasa sunt si impachetarile cu folie. Inainte sa incepeti exercitiile fizice aplicati crema pentru remodelare corporala si impachetati-va zonele cu probleme in celofan. Aceste impachetari intensifica transpiratia si arderile in organism, iar crema, incalzita in timpul miscarii, isi va intensifica la randul ei efectele benefice.

Daca veti urma cu seriozitate programul rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cel mai sigur, dupa o luna de tratament veti putea sa mergeti linistite sa va alegeti costumul pentru baie! Nu uitati ca procesul de ingrijire reprezinta nu numai o prioritate dar este o activitate fireasca pentru orice femeie care se respecta.

Mult succes!

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.