Forma unghiilor iti da de gol personalitatea si sanatatea

Forma unghiilor iti da de gol personalitatea si sanatatea

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar mainile si unghiile spun multe despre noi. Daca forma unghiilor ne dezvaluie personalitatea, textura ne indica daca suferim de vreo afectiune.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar mainile si unghiile spun multe despre noi. Daca forma unghiilor ne dezvaluie personalitatea, textura ne indica daca suferim de vreo afectiune.
Femeile care poarta unghiile foarte scurte, taiate din carne au o personalitate masculina, de o natura impetuoasa care nu acorda o atentie foarte mare aspectului fizic.

unghiiPersoanele cu unghii late sau patrate au o personalitate calma, onesta, rabdatoare, echilibrata si sociabila.
Unghiile ovale denota o personalitate combative, gentila, rafinata, sensibila si cu un real simt creativ.
Femeile care au unghiile scurte si late ascund un temperament foarte usor iritabil, si adora sa intre in discutii contradictorii, fiind extrem de critice cu cei din jur, chiar si cu ele insele.
Unghiile inguste si alungite sunt considerate cele mai frumoase, ele dand de gol o femeie care este rafinata, idealista, dar care ascunde o personalitate intuitive, egiosta, nesigura, uneori chiar si nevrotica.
Unghiile rotunjite si echilibrate ne prezinta o persoana justa, pentru care dreptatea este cel mai important lucru din lume.
Persoanele care au pe unghii crestaturi sau santuri sunt firi temperamentale, nervoase, care nu cunosc notiunea de a avea rabdare.
Unghiile late si bombate denota o personalitate franca, cu o gandire pozitiva, care vede mereu jumatatea plina a paharului.

Daca forma unghiilor nu v-a spus mare lucru despre personalitatea voastra, sa vorbim un picsi despre textura acestora, care va poate indica daca suferiti de vreo boala.

Culoarea unghiilor poate spune multe despre sanatatea noastra:
rosuPetele galbene de pe unghii indica unele tulburari cerebrale.
Petele albe indica un deficit de calciu sau zinc in organism, dar in acelasi timp, oglindesc procesul de indepartare a zaharului si alcoolului si posiblitatea unor tulburari ale sistemului nervos.
Unghiile palide ne indica un semn al starii proaste a sangelui, al anemiei, al energiei scazute a ficatului si rinichilor sau al frigului resimtit de ficat. De asemenea, persoanele bolnave de cancer sau leucemie au unghiile palide.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri