Setari Cookie-uri

Povestea anorexiei mele

Cat de greu e sa traiesti.... cand te nasti intr-o famile care mereu cere prea mult? Cand trebuie sa te maturizezi fortat pentru ca lor li se pare ca la varsta de cinci sau sase ani trebuie sa stii data caderii Imperiului Roman si, daca nu o stii, te trateaza cu compatimire, cu aerul cu care ar trata orice bolnav psihic sau cu care o trateaza pe matusa ta ratata care a fost de cand se stie obeza si care a slabit dar s-a ingrasat la loc din cauza unei deceptii amoroase?

Acum sper ca voi reusi sa mai slabesc, desi am multe accese de hiperfagie, urmate de zile in care nu mananc nimic. Am scapat de fosta mea colega de banca doar partial, pentru ca amandoua suntem acum in acelasi liceu. Oricum e mai bine asa. Si da, tot ce vreau in principal este sa slabesc si apoi sa imi construiesc o cariera pentru a fi independenta.

Aveti grija: de la greutate normala la anorexie e numai un pas. Sper ca, desi e greu in societatea de azi, tinerii vor incerca sa aleaga o cale cat de cat buna pe care s-o urmeze. Acum lupt cu viata si sper ca voi castiga acest razboi...

Samira

Kudika spune NU anorexiei!



Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.