Setari Cookie-uri

Cum sa-ti incepi bine saptamana

Lunea este, probabil, cea mai grea zi a saptamanii, momentul in care rasfatul de weekend s-a incheiat si trebuie sa iei de la capat rutina de zi cu zi, fie ca este vorba de scoala, job sau alte responsabilitati de acest gen. Chiar daca avem bateriile reincarcate din timpul celor doua zile libere, cele mai multe dintre noi tot se confrunta cu “senzatia de luni”: simtim ca nu avem chef de nimic sau chiar avem stari nejustificate de melancolie. Dar, totusi, ce ne impiedica sa ne simtim extraordinar chiar din prima zi a saptamanii, incepand totul cu dreptul? Iata cateva trucuri pentru a te bucura de ziua de luni si de a-ti incepe bine saptamana!

Acum urmeaza unul dintre pasii cei mai importanti: du-te in fata oglinzii si fa cunostinta cu cea mai tare tipa din Univers! Priveste-ti corpul si chipul si spune-ti ca arati minunat, pentru ca, sigur, este un lucru total adevarat! Lasa complexele si inhibitiile pentru cand te vei pensiona, intrucat atunci vei avea mai mult timp la dispozitie (dar sper ca vei fi si mai increzatoare in tine insati!). Acum, insa, ai lucruri mult mai bune si importante de facut decat sa te intrebi daca ti se vede celulita sau cosul acela de pe nas! Dar stii si tu asta, nu-i asa?

Dupa ce ai facut toate lucrurile acestea cu efecte extraordinare asupra trupului si mintii tale, e momentul sa iesi in lume! Comunica cu cei din jurul tau, exprima-ti emotiile, senzatiile si dorintele ce te conduc catre fericire, fara sa-ti mai musti buzele atunci cand vrei sa spui ceva important pentru tine. Daca te simti impacata cu tine insati, vei reusi sa te deschizi in fata lumii si sa comunici usor cu ceilalti, depasind diversele blocaje emotionale prin care trecem cu totii, mai devreme sau mai tarziu. Asta nu inseamna sa te duci la job si sa-i spui sefului ca prezenta lui te streseaza la culme sau sa incepi sa tipi de fiecare data cand te simti putin nervoasa, ci, pur si simplu, sa inveti sa comunici sincer cu persoanele apropiate, fara a depasi, bineinteles, limitele bunului simt.

Fii pozitiva si incearca sa gasesti cat mai multe lucruri frumoase in lumea inconjuratoare, gandindu-te mereu la lucrurile bune care ti s-au intamplat sau ti se intampla: chiar daca nu ai un job extraordinar, poate ai langa tine o persoana speciala sau poate ai o piele frumoasa, pentru care te invidiaza toate prietenele. Tine minte ca, intotdeauna, paharul poate fi privit ca fiind pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Depinde numai de tine ce perspectiva vei adopta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.