Setari Cookie-uri

Super oferte de Revelion

"Ce faci de Revelion?" - iata o intrebare care incepe sa fie tot mai prezenta in vietile noastre... Suntem la jumatatea lui decembrie si cei ce inca nu si-au rezervat locurile unde isi vor petrece trecerea dintre ani incep sa isi intrebe prietenii, rudele, sau sa se intrebe pe ei insisi "unde facem Revelionul?"

Tot ca si super oferta last minute va recomandam un APARTAMENT de REVELION in AUSTRIA, in vestitata statiune BAD GASTEIN, la un pret unic de 234 euro de persoana, 7 nopti de cazare.

Apartamentul este ultimul liber de revelion, si poate caza de la 4 la 6 persoane, pentru un tarif special de 1400 de euro (a fost aplicata o reducere last minute de 15% de la tariful initial de 1650 euro).

Profitati de aceste oferte de ultim moment, datorate in mod exceptional unor retrageri neasteptate ale unor turisti care au rezrvat din timp locuri bune care nu se mai gasesc disponibile pe piata astazi !
Pentru ca lucrurile sa mearga mai usor, si pentru ca decizia voastra sa se bazeze pe o informare cat mai completa si mai potrivita bugetului de care dispuneti, v-am pregatit mai jos o lista cu cele mai ieftine oferte de revelion.

Cea mai ieftina varianta de Revelion este aceea a unui sejur in Grecia - 4 nopti de cu mic dejun la hotel
de 3*, transport cu autocarul si Masa festiva de Revelion incluse in pret, totul la numai 209 euro de persoana. Tarifele care includ transport cu avionul pornesc de la 400 de euro.
Insa cel mai bine ar fi sa treceti in revista propunerile de mai jos. Si apoi sa va rezervati din timp locurile alese!

Grecia - Paralia Katerini, Atena

Desi este iarna, va puteti bucura de soarele tomnatic, nisipul fin si marea limpede avand pe fundal Olimpul. Intre Muntele Zeilor si Mareea Egee, in Nordul Greciei, puteti petrece un Revelion la Poalele Olimpului cu numai 129 euro + 299 ron, pentru un sejur de 4 nopti cu mic dejun, transport cu autocarul, masa de Revelion si bonus - tur panoramic Salonic. Iar daca acste ultime locuri se ocupa, raman inca cateva locuri la 220 de euro de persoana, 4 nopti la 3 stele, cu Mic Dejun inclus, cina de revelion si transport dus intors cu autocar si ghid insotitor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.