Setari Cookie-uri

Super oferte de Revelion

"Ce faci de Revelion?" - iata o intrebare care incepe sa fie tot mai prezenta in vietile noastre... Suntem la jumatatea lui decembrie si cei ce inca nu si-au rezervat locurile unde isi vor petrece trecerea dintre ani incep sa isi intrebe prietenii, rudele, sau sa se intrebe pe ei insisi "unde facem Revelionul?"

Budapesta

Budapesta este una dintre destinatiile preferate ale occidentalilori dornici de distractie cat si a celor veniti in cautarea relaxarii in vestitele spa-uri de aici. Si Budapesta este una din cele mai vizitate si tranzitate destinatii europene pentru turistii romani. Fie ca porniti pe cont propriu sau in grupuri organizate, cu masina proprie sau cu autocarul, fie ca va indreptati spre Praga, Viena, Amsterdam, Bratislava, Paris, Munchen, Roma sau Milano, aproape sigur veti trece prin capitala Ungariei. Si fie la dus, fie la intors, trebuie sa va opriti macar 2 zile in oras. La numai aproximativ 800 de kilometri de Bucuresti, Budapesta este un oras care merita vizitat si ca destinatie principala a week-endului prelungit sau vacantei voastre. Mai avem locuri pentru Revelion in Budapesta numai la 250 euro de persoana, cu transport autocar inclus.

Praga

Cea mai vizitata capitala central-europeana, Praga are de dezvaluit turistului o comoara istorica si culturala unica completata de o viata de noapte efervescenta! Asadar de ce toata lumea merge la Praga? Fiindca este mai frumoasa si deopotriva mai ieftina ca alte capitale europene, fiindca dincolo de partea culturala a vizitei tale, aici te poti distra de minune iar berea ceheasca... este de necomparat si se gaseste peste tot. Praga este azi plina de viata, muzica, dans, distractie, arhitectura veche si moderna, arta si festivaluri de toate genurile. Revelionul in Praga poate satisface fara discutie orice asteptare, mai ales ca nu este foarte scump - 365 euro de persoana pentru 5 nopti cazare cu mic dejun si transport inclus.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.