Setari Cookie-uri

Super oferte de Revelion

"Ce faci de Revelion?" - iata o intrebare care incepe sa fie tot mai prezenta in vietile noastre... Suntem la jumatatea lui decembrie si cei ce inca nu si-au rezervat locurile unde isi vor petrece trecerea dintre ani incep sa isi intrebe prietenii, rudele, sau sa se intrebe pe ei insisi "unde facem Revelionul?"

Pentru iubitorii de istorie, va recomandam Revelion la Atena, care poate fi cu autocarul - Incursiune in timp si legenda, la numai 275 euro de persoana pentru 6 nopti cazare la un hotel de 3* si mic dejun inclus, sau cu avionul - Syrtaki la Atena, la numai 500 euro (cu toate taxele incluse), pentru 4 nopti cazare la hotel de 3 stele cu mic dejun.

Tunisia

Luna Decembrie va promite o vreme placuta in Tunisia. Nu veti putea face baie in Marea Mediterana insa daca sunteti norocosi va veti putea bucura de cateva zile cu soare tocmai bun de plaja. Tunisia este cea mai nordica tara a Africii si in acelasi timp cea mai mica din grupul tarilor situate de-a lungul muntilor Atlas. Aici puteti vizita ruinele Cartaginei, puteti sa va plimbati cu camila prin Sahara si tot aici nu trebuie sa ratati safariul cu jeepul prin desert. Aveti ocazia sa vizitati locatia in care s-a filmat primul film din seria Razboiul Stelelor, sa patrundeti in lumea unica a locuintelor trogloditilor si sa descoperiti oaze in care s-au filmat scene din Pacientul englez.

Iar daca nu va doriti o vacanta activa si nici macar excursia de o zi in Tunis nu va tenteaza atunci va puteti relaxa in resorturi luxoase de 4 sau 5 stele cu tarife pornind de la 314 euro pe sejur sau va puteti bucura de atmosfera statiunilor tunisiene cazati in hoteluri de 3 stele, unde tariful pentru un sejur de 7 nopti in perioada Revelionului porneste de la numai 297 euro/persoana.

Turcia

Daca vrei sa ajungi in Turcia de Revelion ai trei mari alternative de ales, si numai cateva locuri inca disponibile: Kusadasi, Antalya sau Istanbul. Turcia s-a vandut bine anul acesta si numai daca te grabesti mai poti prine ultimele locuri disponibile !
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.