Setari Cookie-uri

Super oferte de Revelion

"Ce faci de Revelion?" - iata o intrebare care incepe sa fie tot mai prezenta in vietile noastre... Suntem la jumatatea lui decembrie si cei ce inca nu si-au rezervat locurile unde isi vor petrece trecerea dintre ani incep sa isi intrebe prietenii, rudele, sau sa se intrebe pe ei insisi "unde facem Revelionul?"

Daca iti propui sa ajungi in Istanbul, unde cu siguranta ai ce vedea si de unde ai ce cumpara, ai de ales daca vei calatori cu autocarul sau cu avionul. Circuitul cu autocarul costa 179 euro + 299 ron si mai are numai 2 locuri disponibile la un pret special : 129 euro + 299 ron de persoana ! Daca vrei sa ajungi direct cu avionul, va trebui sa platesti 369 euro/persoana pentru 5 zile. Daca iti propui sa mergi la mare in Turcia si vrei sa calatoresti cu masina proprie, atunci Kusadasi este cea mai buna alegere. Daca insa vrei sa te scutesti de efortul conducerii, poti merge cu autorcarul intr-un circuit care costa numai 240 euro de persoana.

Paris

Cu totii avem o imagine deja intiparita in minte despre Paris fie ca ne gandim la Turnul Eiffel, la Muzeul Louvre sau la Arcul de Triumf. Insa pentru a intelege cu adevarat magia orasului trebuie sa vezi Parisul macar o data in viata... Si ce ocazia mai buna decat vacanta de Revelion de anul acesta? Mai avem locuri pentru plecarea din 27 decembrie, cand, pentru numai 375 de euro de persoana puteti vizita Parisul. In capitala Frantei atractiile turistice se gasesc la tot pasul: muzee, galerii de arta, arhitectura si istorie pentru impatimitii turismului cultural, cat si magazine, restaurante, cafenele si cluburi pentru turistii activi.

Nu e de mirare deci ca Parisul este si va ramane locul in care si de care sa te indragostesti de fiecare data. Iar daca te intereseaza un sejur cu avionul, iti recomandam Rendez vous la Paris, de la 415 euro de persoana. Mai avem locuri insa numai la 3 si 4 stele , de la 450 euro de persoana !
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.