Setari Cookie-uri

Dieta de weekend

Saptamana viitoare vin Sarbatorile, asa ca weekend-ul acesta este ideal pentru a tine o dieta de purificare intensa a organismului, pregatindu-l astfel pentru excesele culinare pe care le facem in aceasta perioada. Dieta pe care ti-o propunem este lejera, are efect de purificare si energizare si, in plus, te va ajuta sa pierzi un kilogram in doua zile este exact ceea ce aveai nevoie inainte de Sarbatori! Partea buna este ca aceasta dieta nu este deloc restrictiva, nu exista ore fixe de masa, ci este bazata doar pe recomandari de alimente si bauturi ce iti vor purifica organismul si te vor face sa te simti energica!


Hrisca
este o cereala asemanatoare orezului, fiind foarte nutritiva si cu putine calorii, dar, spre deosebire de orez, nu contine amidon – lucru benefic pentru silueta ta! Boabele de hrisca se comercializeaza in magazinele cu specific naturist.

Telina este una dintre cele mai recomandate legume in diete, intrucat are calorii negative - la mesele de pranz, consuma si cateva bucatele de telina fiarta sau preparata la abur!

Psihicul
joaca un rol esential in orice dieta. Priveste acest weekend de detoxifiere cu o atitudine pozitiva si motivata, gandindu-te ca iti purifici si tonifici organismul. In plus, vei scapa de senzatia de balonare si vei intampina Sarbatorile in forma maxima!

Fii activa! Dieta de weekend este plina de vitamine si nutrienti ce te vor face sa te simti energica, si nu infometata, asa ca nu ai motive sa lenevesti in aceste doua zile.

Rasfata-te! Avand in vedere ca mancatul excesiv si senzatia falsa de foame apar pe fond emotional, deoarece mancarea este una dintre cele mai la indemana metode de a ne rasfata, gaseste alte lucruri care iti fac placere: o baie parfumata, o carte buna sau chiar o ora petrecuta la patinoar!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.