Micul dejun, cea mai importanta masa, in fiecare zi.

Acestea fiind spuse, trebuie sa te asiguri ca alimentatia familiei tale este una echilibrata si mai ales, sanatoasa. Si cum micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, alege un mic dejun care sa te multumeasca si sa ofere familiei tale toate nutrimentele necesare unui corp sanatos. Lactatele sunt, asadar, un plus pentru masa de dimineata, mai ales in cazul celor mici. De aceea exista atat de multe produse care vin sa acopere nevoile noastre, folosindu-se tehnica de ultima generatie pentru a asigura calitatea laptelui. De calitatea produselor lactate depinde in mod direct aportul de substante nutritive, minerale si vitamine de care avem nevoie pentru a fi sanatosi.

Unul din producatorii de lactate care ofera produse de inalta calitate este Tnuva, care detine in Romania o fabrica ultra moderna, recent construita. Mai mult decat atat, pentru a se asigura de calitatea produselor si a materiei prime folosite, Tnuva a construit, la noi in tara, o ferma proprie, care este, de altfel, prima si singura ferma de bovine din Romania care detine o certificare a sistemului de management al calitatii si al sigurantei produsului alimentar. Seamana un pic cu grija pe care tu insati le-o porti celor dragi, pentru ca si tie iti pasa de sanatatea familiei tale.

La fel se intampla la Tnuva, doar ca familia de care trebuie sa se ingrijeasca este una mult mai numeroasa. De aceea, echipamentele de la ferma si fabrica Tnuva sunt ultra moderne si permit, la scara industriala, obtinerea unor produse lactate de baza, dar si a unor produse inovatoare. Pentru ca la finalul liniei de productie la tine si la copilul tau drag sa ajunga tot ceea ce este mai bun: gustul dragostei. Si nu numai tehnologia performanta contribuie la acest lucru, ci si echipa de la Tnuva, pasionata de producerea lactatelor, monitorizand cu cea mai mare atentie procesele de fabricatie si de transport. Laptele are un circuit inchis, de la vacuta pana la produsul finit si nu intra in contact cu mediul exterior, tocmai pentru a-l pastra la cei mai buni parametri. Asta inseamna ca laptele, iaurturile, smantana si celelalte produse lactate ajung la tine in cele mai bune conditii, sanatoase si hranitoare. Mai mult decat atat, totul se face intr-o maniera responsabila si... transparenta.

Tnuva se asigura in permanenta de calitatea produselor, iar acum vrea sa imparta acest lucru si cu tine! In perioada 1 – 31 octombrie, Tnuva lanseaza o invitatie catre toti consumatorii din Romania, pentru a vizita ferma plasata langa Bucuresti, in Adunatii Copaceni. In fiecare sambata din luna octombrie oricine poate veni la ferma Tnuva. Nu trebuie decat sa te inscrii, chiar si cu toata familia, daca doresti, la tururile organizate de companie. Pentru copii, Tnuva ofera o atractie speciala: vizitarea cresei de vitelusi. Pentru cei care nu pot ajunge, tot pe site-ul oficial al companiei (www.tnuva.ro), exista un tur virtual unde pot vizita atat ferma cat si fabrica. Oricum ar fi, la final, vei intelege ca gustul dragostei este cel care te ajuta sa ai o viata sanatoasa.

Tnuva. Pastreaza gustul dragostei.





  • Kudika

    Brandul românesc Sofiaman lansează platforma Acasa merită ce-i mai bun

  • Kudika

    George Burcea și Viviana Sposub, un pact ciudat pentru o relație...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Te-ai trezit vreodată obosită după 8 ore de somn? Iată de ce!

  • Kudika

    Sora lui Scărlătescu,Carmen, dezvăluiri din relația fratelui său cu...

  • Kudika

    Șuie Paparude acceptă provocarea Red Bull SoundClash 2024 și intră...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...