Setari Cookie-uri

(P) Quiz: Cum scapi de migrene?

Consumul regulat de cafea solubila ne ajuta impotriva migrenelor

Consumul regulat de cafea solubila ne ajuta impotriva migrenelor

Putem detalia gandurile lui Hamlet, dar nu putem descrie o migrena, scria Virginia Wolf. Poate pentru ca migrenele sunt cu adevarat cumplite si fiecare resimte durerea in felul lui si numai gandul la ele... ne provoaca o cefalee. Lucrurile sunt si mai neplacute cand acestea apar fix atunci cand ai un proiect foarte important de finalizat sau cand trebuie sa iei parte la un eveniment important. Aproape niciodata nu trec dupa prima pastila si de fiecare data iti incurca planurile. NESCAFÉ iti da cateva sfaturi despre cum sa le previi si impartaseste cu tine cateva remedii rapide pentru a scapa de ele!

Migrenele sunt o durere comuna si oricine poate fi afectat. Stresul, considerat boala secolului, este principala cauza a acestora. De exemplu, daca lucrezi la calculator timp de mai multe ore, exista sanse mari sa te alegi cu o cefalee. Indiferent de cauzele migrenelor, ele tind sa ne creeze disconfort, reprezinta un pericol pentru ca ne impiedica sa lucram la potentialul nostru maxim. Pot influenta in mod negativ dezvoltarea vietii noastre sociale si capacitatea noastra de lucru, afectand numeroase taskuri pe care le avem de facut. Este bine sa luam masuri pentru a preveni aparitia lor, in momente nepotrivite.

In primul rand, o cana de cafea solubila te ajuta sa ai o stare de bine. Cana ta de cafea NESCAFE pe care o savurezi dimineata iti poate face fiecare zi mai frumoasa, pentru ca te ajuta sa te relaxezi, sa fii in forma mentala maxima. Specialistii au descoperit cum cafeina continuta intr-o cana de cafea ajuta la prevenirea durerilor de cap si chiar la eliminarea acestora daca este consumata chiar la inceputul durerii.

Multi oameni sufera de cefalee, iar noile cercetari arata ca o cana de cafea te poate scapa de simptomele durerilor de cap. Un studiu realizat pe 301 persoane ce sufera de migrene in mod regulat a relevat efectele benefice ale cafeinei in ameliorarea acestor stari neplacute. Pe rand, participantii au apelat la tratamente clasice, apoi le-au completat cu o cana de cafea. 80% dintre ei au simtit o imbunatatire a starii generale, spre deosebire de cei 67% care au recurs doar la metode terapeutice obisnuite.
Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.