Setari Cookie-uri

Cum sa arati sexy in costum de baie

Odata cu deschiderea sezonului de vara, cu siguranta gandul iti zboara la concediu, la mare si soare din belsug. Plaja reprezinta atractia principala in timpul verii, deoarece, pe langa relaxare, iti ofera un bronz de vis si priviri admirative. Insa, inainte stabileste un program special de antrenament si pregateste-ti corpul sa arate sexy in costumul de baie.

Poti improviza cu usurinta alte miscari. Nu uita sa faci pauze de cateva minute intre exercitii. Altfel vei obosi prea repede si nu vei mai avea energie suficienta pentru a continua.

Sfaturi pentru iubitoarele de fitness

Este foarte bine ca te numeri printre putinele iubitoare de sport si astepti orice minut liber sa faci miscare. Insa, chiar daca ai experienta nu uita de pauze si nu lucra intr-un ritm foarte alert. 30 de minute, maxim o ora pe zi, sunt suficiente pentru un antrenament sanatos. Fitness-ul in exces poate avea si efecte negative: scade elasticitatea pielii si deshidrateaza. Daca ti-ai formai deja o conditie fizicade invidiat, opteaza pentru un program variat. Combina exercitiile cu gantere cu alergari, mers pe bicicleta sau innot.

Personalizeaza-ti exercitiile

Daca ai inceput sa lucrezi deja de cateva saptamani si iti place e foarte bine. Insa, pentru a evita rutina combina diferit exercitiile. Lucreaza intr-o zi mai putin, in alta zi mai mult, adaugand miscari noi. Alege o muzica alerta, care sa-ti ofere energie si chef de miscare. Lucreaza mai intens partile corpului care te intereseaza in mod special. Rezultatele nu vor intarzaia sa apara. Pe langa o masa muscular tonifiata, vei obtine o flexibilitate mai buna, echilibru si rezistenta.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.