Setari Cookie-uri

17 Adevaruri pe care cuplurile fericite le accepta

Adevarata iubire nu limiteaza, nu pune bariere, nu creeaza inchisori.

De tinut minte! Adevaruri pe care cuplurile cu adevarat fericite le accepta:

1. Cel mai frumos cadou pe care sa il oferi partenerului tau este sa te trezesti in fiecare dimineata si sa fii cea mai buna varianta a ta. Insa vor fi si zile dificile, in care esti tafnos, abatut, trist... si persoana iubita nu va putea face absolut nimic in aceasta privinta... si este complet normal.

2. A iubi pe cineva inseamna sa iti pese suficient de mult pentru a ii oferi spatiul de care are nevoie, a il aprecia nu doar in cele mai frumoase momente ale sale, ci si in cele mai intunecate. Si nu iti va placea de el tot timpul, insa nici de tine nu iti place zi de zi.

3. Nu conteaza cat de compatibili sunteti, nu veti fi intotdeauna de acord si asta pentru ca (pur si simplu) sunteti doua persoane diferite. Va veti contrazice cu privire la politica, ce culoare sa faceti peretii din casa sau ce cantitate de sare sa puneti in mancare.

Citește și:

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.