Setari Cookie-uri

Cum sa ai TOT ce iti doresti in viata?

Ziua de ieri este istorie, iar ziua de maine este un mister. Tot ce avem este ziua de azi. Acesta este darul nostru.

4. Respinge negativitatea

Gandeste-te la negativitate ca la acel pulover urat pe care niciodata nu il vei purta, insa la care nici nu renunti. Este important sa scapi de el - atunci cand faci acest lucru iti vei da seama ca exista spatiu pentru ceva mai frumos. Asa este si cu energia. Daca renunti la energia negativa, vei avea loc pentru cea pozitiva.

5. Traieste in prezent

Aici imi amintesc de un citat pe care il am inscriptionat pe un magnet de frigider: "Ziua de ieri este istorie, iar ziua de maine este un mister. Tot ce avem este ziua de azi. Acesta este darul nostru." Tine si tu minte aceste randuri si aminteste-ti de ele cand totul pare dificil. Nu mai privi in trecut si nici nu iti face planuri pentru viitor. Traieste ACUM.

6. Iarta

Unul dintre cele mai dificile lucruri este sa ierti persoana care te-a ranit, insa este si cel mai important pas de facut. Daca nu ierti iti sapi propriul mormant. Daca mergi prin viata purtand pica atunci vei simti greutate pe umerii tai, greutate ce nu te lasa sa te dezvolti ca persoana, ce nu iti permite sa traiesti.

Citește și:

7. Iubeste cu toata fiinta ta

A iubi este cel mai frumos lucru pe care il poate face o persoana. Inseamna ca accepti ca toti oamenii sunt egali, sa depasesti greseli si obstacole. A iubi inseamna ca iti deschizi inima si sa fii vulnerabil. A iubi inseamna ca traiesti cu adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.