Setari Cookie-uri

Iertarea este singurul lucru pe care il putem controla in viata noastra

Iarta-i pe cei care ti-au gresit. Nu pentru ca ar merita iertarea , ci pentru ca tu meriti linistea.

Iertarea nu necesita scuze. Vor exista momente in care persoana care te-a ranit nu iti va cere niciodata scuze. Insa nu trebuie sa faca asta pentru ca tu sa o ierti si sa mergi mai departe cu viata ta. Ai nevoie sa iti gasesti pacea si alinarea, sa scapi de furie. Nu ai fost suficient de ranita pentru a nu mai trai in durere? Atunci IARTA!

Iertarea este o alegere pe care o poti face oricand doresti. Este piesa de umanitate care te ajuta sa detii controlul asupra vietii tale. Nu poti forta o persoana sa se schimbe. Nu poti controla o persoana care te raneste. Dar poti controla modul in care tu reactionezi. Poti alege sa fii fericita, pasnica, impacata... poti alege sa mergi dincolo de durere si de dorinta de a rani inapoi. Cand alegi sa ierti, nu alege slabiciunea - alege PUTEREA!

Calea spre iertare este una lunga si dificila. Asa cum actele de durere variaza, si alegerea de a ierta poate fi mai dificila pentru unii dintre noi. Intotdeauna trebuie sa ne amintim ca viata noastra valoreaza mult mai mult decat aceste dureri si rani pe care le pastram in interiorul nostru.

Citește și:

Potentialul pentru liniste se afla in mainile tale. Daca poti gasi puterea si curajul, IARTA. IARTA INTOTDEAUNA.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.