Setari Cookie-uri

De ce unii oameni sunt norocosi?

Cea mai buna explicatie. Si cum sa transformi ghinionul in noroc?

Oamenii ghinionisti sunt, in general, mult mai tensionati decat cei norocosi, iar aceasta anxietate perturba capacitatea lor de a observa neasteptatul. Ca rezultat, ei pierd oportunitati deoarece sunt prea concentrati pe a cauta altceva. Merg la evenimente cu intentia de a isi gasi partenerul perfect, insa rateaza oportunitatea de a isi face noi prieteni buni. Cauta prin ziare determinati sa gaseasca anumite locuri de munca, insa pierd alte tipuri de locuri de munca.

Oamenii norocosi sunt mult mai relaxati, mai deschisi si, prin urmare observa mai mult in loc sa caute. Cercetarea mea demonstreaza ca oamenii norocosi genereaza noroc prin intermediul a patru principii - ei reusesc sa creeze si sa observe oportunitatile aparute, sa ia decizii bune ascultandu-si intuitia, sa aiba asteptari pozitive si sa adopte o atitudine optimista ce transforma ghinionul in noroc."

Citește și:

Iata care sunt cele patru sfaturi esentiale pentru a deveni o persoana norocoasa:

1. Asculta-ti intotdeauna instinctele;

2. Fii deschis la noi experiente si scapa de rutina in care ai intrat. Accepta noi oportunitati;

3. Petrece cateva momente in fiecare zi gandindu-te la lucrurile care au mers bine;

4. Gandeste optimism si vizualizeaza ca esti o persoana norocoasa inainte de o intalnire importanta.

Aminteste-ti ca cei mai fericiti oameni din lume nu sunt cei care nu au probleme, ci cei care invata sa se bucure de lucrurile care nu sunt perfecte.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.