Abilitatea de a iubi si de a fi intr-o relatie bazata pe comunicare si pe incredere poate fi exersata si dezvoltata! Yourtango.com iti da niste prime indicii pentru a renunta la obiceiuri proaste si a deveni o persoana care iubeste pentru toata viata.

6 obiceiuri proaste care iti saboteaza iubirea

1. Te gandesti ca nu va dura. Daca incepi o relatie cu perceptia ca este deja blestemata sa se incheie, atunci asa si va fi. De fiecare data cand se intampla ceva rau, vei simti ca ti se valideaza parerea. Si vei incepe sa iti testezi partenerii si sa le provoci reactii negative. Dar daca pornesti cu optimism si deschidere, lucrurile vor decurge cu totul altfel.

5 trucuri pentru a readuce pasiunea in viata de cuplu

2. Te joci. In loc sa comunici atunci cand ai o problema, astepti ca partenerul sa observe si sa extraga informatiile de la tine. Si explodezi putin mai tarziu, la momentul nepotrivit. Astfel de jocuri au darul de a distruge o relatie, la fel ca orice tip de manipulare. Nu incepe sa tii scorul si sa spui ca sunteti chit cand va raniti. Nu pune punct la afectiune. Cel mai bine este sa va explicati si sa va ascultati. Lasati deoparte mania si ranile.

3. Crezi ca dragostea e de ajuns. Pe termen lung, cei din cuplurile care trec peste rau si peste bine si inca mai tin unul la celalalt si se plac, au construit mai mult decat iubirea.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

8 elemente ce pot aduce fericirea sau nefericirea in cuplu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta