Sa calatoresti nu este ceva la care trebuie sa te pricepi. Este ceva ce faci pur si simplu. Precum respiri.

8 Semne de la Univers că ești pe cale să îți întâlnești sufletul pereche
Cuplurile care calatoresc impreuna sunt cele mai fericite. Asa sa fie oare? M-am pus pe cautat si am gasit informatii care demonstreaza acest lucru. Potrivit psihologilor, calatoriile apropie si mai mult partenerii si ii ajuta sa construiasca o relatie frumoasa, puternica, de durata.

Iata cateva motive importante pentru care este bine sa calatoresti.

1. Calatoriile testeaza incompatibilitatile fundamentale: modul in care va ocupati de finante, de stres, de situatiile noi aparute si cum va petreceti timpul liber.

Calatoria cu partenerul de cuplu iti spune cele mai multe despre ce trebuie sa stii despre relatia ta. Cum este in calatorie este si acasa: cum isi manageriaza banii, cum doreste sa isi petreaca timpul liber sau cum reactioneaza in situatiile dificile, stresante.

2. Calatoriile testeaza relationarea pe care o aveti.

Unul este obosit, celalalt vrea sa iasa la plimbare. Unul vrea sa ramana in camera seara, celalalt vrea in club. Unul vrea sa manance pe strada, celalalt isi doreste un restaurant de lux. Aceste lucruri par neimportante, insa sunt adevarate principii de incompatibilitate. Conteaza sa vezi cat de similari sunteti si cum sunteti dispusi sa faceti compromisuri atunci cand conteaza.

3. In calatorie trebuie sa ai grija unul de altul

Atunci cand calatoresti - in special pe distante lungi - lucrurile o vor lua razna. Unul dintre voi poate lua o raceala sau poate face o toxinfectie, celalalt nu va putea dormi din cauza oboselii, altul nu va avea rabdare cu rutina de dimineata a celuilalt. Aceste situatii iti ofera posibilitatea de a face compromisuri si de a avea grija unul de celalalt.

4. Dezvolti mentalitatea "NOI impotriva lumii intregi"

Atunci cand mergeti intr-o tara sau oras necunoscut incepeti sa ganditi precum o echipa. Incepeti sa va sincronizati pentru a avea un singur scop si un singur obiectiv. Nu mai este vorba despre o singura persoana, ci despre doua.

5. Sunteti pusi in situatii in care trebuie sa aveti incredere unul in celalalt.

A merge intr-o alta tara sau chiar intr-un alt oras necesita o cantitate incredibila de incredere in persoana cu care calatoresti. Ai nevoie sa stii ca va avea grija de tine asa cum si tu intentionezi sa ai grija de ea. Cu cat mai des esti pusa in situatii care induc incredere, cu atat mai puternica este legatura dintre voi.

Ascultă-ți intuiția! 9 Semnale intuitive că ți-ai găsit sufletul pereche
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta