Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Folosirea antiperspirantului sau deodorantului ar putea fi o modalitate buna pentru a scapa de mirosul neplacut al corpului.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cercetatorii din SUA au descoperit ca utilizarea, pe piele, a acestor produse de igiena personala afecteaza in mod semnificativ tipul si durata de viata a bacteriilor din microbiomele axilelor.

Mii de specii de bacterii au capacitatea de a trai pe pielea umana, si, in special, in zona axilei. Dar care dintre aceste specii traiesc in special acolo a fost greu de prezis, dar am descoperit ca una dintre cele mai mari determinantii ale bacteriilor din zona axilara este utilizarea deodorantului si/sau antiperspirantului”, a declarat Rob Dunn, ecologist de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord.

Pentru a evalua impactul microbilor in timpul folosirii deodorantului si antiperspirantului, cercetatorii au analizat 17 participanti pe parcursul a 8 zile.

Grupul a fost alcatuit din 3 sub-grupuri: 7 persoane care au folosit zilnic antiperspirantul, care reduce cantitatea de transpiratie. Cinci participanti care au folosit zilnic deodorantul, care adesea include etanol sau alte antimicrobiene pentru a ucide microbii care cauzeaza miros. si alte 5 persoane care nu au folosit nimic. in timpul experimentului, participantilor le-au fost luate probe din zona subratului de doua ori pe zi.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta