Setari Cookie-uri

20 de afirmatii pozitive ce au puterea de a iti schimba viata

Omul devine ceea ce gandeste. Cele mai folositoare afirmatii pozitive ce iti pot schimba radical acest an. 

Mintea este precum un muschi si, la fel ca oricare al muschi din corpul uman, aceasta trebuie antrenata zi de zi pentru a deveni mai puternica, pentru a creste si a se dezvolta treptat in timp. Afirmatiile pozitive sunt unul dintre cele mai simple si mai puternice instrumente pentru a trai o viata frumoasa, asa cum ne dorim. O minte bine antrenata cu afirmatii pozitive are gandurile potrivite, ce asteapta sa fie prelucrate la momentul potrivit.

Daca doriti sa incepeti acest ritual in viata voastra, iata o selectie de afirmatii pozitive puternice, culese din cele mai importante carti de dezvoltare personala care pot fi un punct de plecare foarte bun:

1. Cel mai mare si mai complex obstacol pe care va trebui sa il depasesc este mintea mea. Daca pot sa depasesc asta, pot invinge orice.

2. Nu pot controla tot ce se intampla in viata mea, insa pot controla modul in care raspund la ce se intampla. Raspunsul meu este cea mai mare putere pe care o pot avea.

Citește și:

3. Trebuie sa accept schimbarile din viata mea si singurul lucru pe care trebuie sa il fac este sa fiu pregatit pentru asta.

4. Eu sunt arhitectul vietii mele. Eu construiesc fundatia si aleg continutul ei.

5. Ma voi opri din a ma plange de cat de stresat sunt si ma voi concentra pe a realiza cat de norocos sunt.

6. A fi pozitiv nu inseamna sa ignori negativismul. Este, insa, varianta sigura pentru a depasi negativismul. Este o diferenta foarte mare.

7. Nu voi ramane prinsa in ce ar fi fost daca sau ce ar fi trebuit sa fie. In schimb, ma voi concentra pe puterea si posibilitatea de a intelege ce este acum, chiar acum.

8. Eu nu sunt un produs al circumstantelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este simplu: nu trebuie sa las frica sa imi decida viitorul.

9. Ma voi ierta. Iar si iar. De fiecare data cand gresesc. Cu cat imi revin mai repede din esecuri, cu atat mai repede voi putea merge acolo unde ma duce viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.