Setari Cookie-uri

5 adevaruri universale care-ti vor schimba viata-n bine

Cateva adevaruri universale pe care ar trebui sa ti le repeti zilnic!

Viata este un sir infinit de lectii care te ajuta sa cresti, sa te maturizezi, sa evoluezi iar atunci cand receptionezi corect diversele mesaje pe care le primesti, totul se va schimba intr-un mod pe care nici macar nu ti-l imaginai. Pe huffingtonpost.com am gasit cateva adevaruri universale pe care ar trebui sa ti le repeti zilnic!

Scopul vietii tale este sa-ti urmezi inima. Pentru multe persoane gasirea scopului seamana cu cautarea Sfantului Graal, dar in realitate este mai simplu decat crezi. Fa ceea ce simti, cauta-ti un job pe care sa-l iubesti sau un hobby pe care sa-l transformi intr-o afacere si vei observa ca viata ta va deveni dintr-o data mult mult mai frumoasa.

Frica este o mare mincinoasa. Motivul numarul unu care-i opreste pe cei mai multi sa traiasca o viata plina de impliniri si de fericire este teama. Frica de esec sau frica de necunoscut, insa de fapt aceasta frica este o mare mincinoasa care chipurile te tine in siguranta, insa de fapt nu te las sa-ti atingi potentialul maxim. Nu lasa frica sa-ti opreasca avantul creativ si sa-ti construiesti o viata dupa pofta inimii. Simte-ti fricile, imprieteneste-te cu ele si mergi mai departe.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: AlohaHawaii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.