Setari Cookie-uri

Tu bucura-te ca vezi rasaritul si nu mai complica tot ce e simplu

Fii fericit pentru acest moment pentru ca acest moment este chiar viata ta.

Cineva spunea "Scopul vietii nu este acela de a fi fericit. Este de a fi util, de a fi om, de a iubi, de a fi plin de compasiune, de a face o diferenta pe aceasta lume si de a trai frumos."

Atunci cand suntem intrebati ce vrem de la viata raspundem foarte simplu "Vreau sa fiu fericit!" sau "Vreau sa fac destui bani incat sa nu mai am grija zilei de maine.". Este dificil sa intelegem ca scopul vietii nu este acela de a fi fericit atunci cand toata lumea spune exact contrariul. Poate ca intrebarea nu este pusa corect; poate ca nu trebuie sa intrebam cum sa fim fericiti, ci cum sa cream fericirea. Oare noi confundam fericirea cu altceva?

Fericirea noastra depinde de bani, de masini, de haine, de alte obiecte? Sau depinde de un scop? Poate ca scopul vietii este chiar acela de a avea un scop, un drum. Daca fiecare dintre noi ar avea un scop si ar intelege care este misiunea lui pe aceasta lume poate ca atunci am fi fericiti. Si in acel moment vom intelege ca fericirea noastra nu depinde nici de banii pe care ii avem sau ii castigam, nici de lucrurile materiale si nici de aprobarea altor oameni.

Citește și:

Fericirea este o experienta trecatoare. Ne dorim sa definim vietile noastre atat de complexe cu un singur sentiment nestatornic. In loc sa ne concentram pe visurile si idealurile noastre, ne concentram pe un sentiment.

Fericirea nu este o creatura pe care o capturezi cu usurinta; fericirea fuge de noi, se ascunde, iar noi vom lupta intotdeauna, o vom urmari pentru a o prinde. Cu toate acestea, a avea o inima frumoasa, a face bine, a fi cu sufletul curat sunt actiuni pe care putem alege cu totii sa le facem. Aceste ne vor ajuta sa intelegem ca scopul nostru este sa cream fericirea, nu sa o cautam.

Daca ne trezim dimineata cu zambetul pe buze si suntem recunoscatori universului pentru inca o zi pe care o putem trai frumos, vom simti adevarata fericire. Totul depinde de noi.

Trebuie doar sa ne regasim, sa intelegem cine suntem, sa ne dam seama de visurile noastre. Trebuie sa invatam sa mergem inainte de a alerga, sa facem pasi mici si niciodata sa nu ne oprim din drumul nostru. Pentru ca adevarata fericire depinde doar de noi.

Citește și:

foto interior si prima pagina: sergiophoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.