Aceasta melodie te umple de energii pozitive

Aceasta melodie te umple de energii pozitive
Kudika
11 Martie 2017

Toti suntem flori fara radacini, cu sufletul gol inca ratacim

Smiley revine in atentia noastra cu un videoclip extrem de frumos; cantaretul a lansat recent o pisa-manifest cu titlul "Flori de plastic". Clipul este unul atipic, un scurtmetraj de animatie cu Smiley in prim plan. Filmuletul este inscris la mai multe festivaluri internationale de film din intreaga lume si spune o poveste minunata.

Realizat printr-o imbinare a tehnicilor de animatie traditionala cu tehnici digitale de animatie 2D pentru efecte speciale, editare si compozitare, scurtmetrajul conceput ca videoclip pentru piesa “Flori de plastic” este constituit din 3300 de cadre desenate digital si realizate in decurs de 3 luni. Scenariul si directia grafica a scurtmetrajului "Flori de plastic" contureaza, similar mesajului piesei, o lume dura, rigida si coplesitoare in care sinteticul imita realitatea cu multa acuratete.

“Ce ma imbatraneste? Lipsa esentei, aparenta perfectiune, forma fara fond. “Flori de plastic” este o piesa in care imbatranesc de-a binelea si in care si povestesc de ce. Mi s-a parut ca dupa ce am scris-o, am reusit cumva sa opresc timpul, imbatranirea si efectele “florilor de plastic” din jurul meu.”, povesteste Smiley despre noua sa piesa, prima pe care o lanseaza dintr-o serie de 10 piese si videoclipuri-confesiune prin care marcheaza 10 ani de cariera solo.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri