Setari Cookie-uri

7 Sfaturi simple care sa te ajute sa inveti sa te iubesti mai mult

Invata ca mai intai sa te iubesti pe tine insati.

Invata sa ai grija de sufletul tau si de tine!

Cand te uiti in oglinda la corpul tau, unde cade privirea ta? Daca esti ca majoritatea oamenilor, atunci clar esti atrasa de zonele care nu iti plac, care pentru tine prezinta "defecte". Acele zone pe care ai vrea sa le modifici daca ai putea, pe care chiar le urasti.

Cei mai multi dintre noi permitem gandurilor negative sa dicteze modul in care actionam. Alegem sa ne imbracam pentru a acoperi anumite imperfectiuni.

Ce trebuie sa stim noi: fiecare persoana este minunata si unica in felul ei. De aceea vrem sa impartasim aceste sapte sfaturi simple care te pot ajuta sa te iubesti asa cum esti.

1. Concentreaza-te asupra calitatilor.

Cand te privesti in oglinda, directioneaza-ti intentionat privirea catre zonele corpului care iti plac si de care esti mandra. Spune lucruri frumoase despre tine si gandeste-te ca sunt persoane care te admira si care si-ar dori sa fie in pielea ta.

Citește și:

2. Priveste imaginea de ansamblu.

Priveste-te asa cum esti. Nu iti mai opri privirea asupra anumitor zone ale corpului si nici nu te mai gandi la ce ai vrea sa schimbi. Esti mai mult decat un set de parti ale corpului. Esti tu, o persoana intreaga... si meriti sa te apreciezi si sa te iubesti.

3. Ai de ales

Asa esti si tu si trebuie sa te multumesti cu ce ai. Te vei mai intoarce la obiceiurile negative si la gandurile urate despre corpul tau? Cu siguranta! Insa aminteste-ti ca poti alege: te iubesti pentru ceea ce esti sau te urasti degeaba?

4. Nu te mai compara cu alte persoane

Fiecare dintre noi are propriile calitati, propriile daruri, propria frumusete. Nu trebuie sa te compari cu o alta persoana. Este ca si cum ai compara un trandafir cu o lalea si ai ajunge la concluzia ca daca trandafirul este frumos, laleaua este urata.

5. Invata sa te impresionezi

Seteaza-ti mintea sa fie foarte productiva la munca si corpul sa fie extrem de puternic la sala de sport. Nu conteaza ce alegi atata timp cat crezi ca este impresionant pentru tine si care iti va oferi satisfactie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.