Setari Cookie-uri

Iubirea nu se masoara in like-uri de pe Facebook

Fericirea nu se posteaza pe Facebook asa cum nici iubirea nu creste cu Like-urile primite.

Insa sunt persoane care considera fericirea ceva intim si nu vor sa o promoveze pe retelele de socializare. Sunt persoane care nu accepta sa impartaseasca cu alti oameni ce simt. De asemenea, sunt persoane pentru care fericirea se numara in like-uri si comentarii. Ce nu stiu aceste persoane este faptul ca aprecierile primite ne afecteaza atat psihologic, cat si emotional.

Ce trebuie noi sa intelegem este ca relatiile nu ar trebui sa primeasca validare prin social media. Doar pentru ca cineva posteaza poze, comenteaza si da like la fiecare postare a partenerului nu inseamna ca relatia este perfecta. De fapt nici nu exista relatii perfecte.

Ce nu vedem noi sunt acele situatii neplacute. Cele care se intampla "in spatele scenei". Argumentele. Certurile. Defectele, conflictele, refuzul de compromis. Oamenii nu posteaza totul pe Facebook, ci doar ce este frumos.

Citește și:

Asadar, data viitoare cand intampinati o problema in relatia voastra si vedeti alte cupluri fericite in timp ce dati scroll pe Facebook, nu presupuneti ca relatia voastra este un esec si nici nu va ganditi ca voi nu sunteti fericiti. In schimb, invata sa remediezi situatia, sa discuti cu partenerul, sa cauti solutii. Comunicarea este cheie. Fii un partener mai bun. La urma urmei, un zambet primit din suflet nu face nici cat o mie de like-uri primite la o poza de pe Facebook.

foto interior si prima pagina: nenetus Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.