Nu mai este mult si toti membrii familiei, de la cel mai mic la cel mai mare, o sa se adune din nou sub acelasi acoperis, la aceeasi masa. Si o sa se povesteasca, o sa se rada, poate o sa se si planga (dar tot de fericire), o sa se faca multe poze de pus in rama, dar ce conteaza cel mai mult pentru unii dintre noi sunt bunataturile care se vor aseza pe masa. Sarcinile pentru pregatirea mancarurilor cu specific si a mesei se vor imparti. Retail jobs

Tu ai grija sa te ocupi in special de aranjarea mesei, pentru ca ti-am pregatit o lista cu obiecte pe care invitatii se vor bucura sa le aiba pe masa si sa savureze delicatesele din ele.

Platouri si boluri pentru masa de Paste

Ouale vopsite joaca cel mai important rol in masa de Paste. Daca ma intrebi pe mine, iti voi spune ca ar trebui sa servim doar oua rosii, ele avand o semnificatie religioasa de care ar trebui sa se tina cont. In zilele noastre, insa, ouale se gasesc in toate culorile posibile si cu diferite modele si chiar aplicatii.

Acum ca ne-am lamurit cu ouale, trebuie sa tinem cont si de modul in care le vom servi. Eu iti recomand cu caldura sa le asezi intr-un bol cu imprimeu pascal, in acest caz un bol coaja de ou.

Sunt unele preparate care necesita acoperire pana la servire sau pe care vrei sa le pastrezi secrete pana la momentul potrivit. Pentru acestea ai nevoie de un platou cu capac. Am gasit online un model de platou din ceramica alba cu capac ornat cu iepuras dragalas.

Platoul cu decor floral este pentru desert. Sau cel putin asa imi inspira mie datorita culorii sale.

Platouri si boluri pentru servirea mesei de Paste

Platou cu capac; Bol coaja de ou; Platou cu decor floral

Cos decorat cu oua de Paste

Ai nevoie si de un cos pentru paine si pentru fructe. Iata ce mi-a atras mie atentia - un cos galben decorat cu oua de Paste, insecte de primavara si multa iarba verde. Este un cos care ma face sa ma gandesc in acelasi timp la un picnic in aer liber, bineinteles, la iarba verde.

Culorile care dau viata acestui cosulet simpatic vor anima masa de Paste si vor induce o stare de bine tuturor celor prezenti, fara ca acestia sa isi dea seama de unde atata buna dispozitie. Asta este puterea culorilor.

Cos decorat cu oua de Paste

Cos decorat cu oua

Cupe de inghetata

Pentru ca Pastele se sarbatoreste intr-o perioada cu temperaturi ceva mai ridicate, nu este exclus sa se serveasca la masa, ca si desert, inghetata.

Cupele de inghetata cu fete haioase nici macar nu mi-au dat sansa de a le trece cu vederea, astfel ca aproape ca am simtit o forta care m-a impins sa ti le recomand.

Serios, chiar sunt mult prea dragalase incat sa nu le ai si tu in casa. Plus de asta, poti servi in ele si alte deserturi precum sarlota, budinca, ciocolata calda, mousse de ciocolata, etc.

Cupe de inghetata

Cupe de inghetata

Vesela cu model floral

Rasfata-i pe invitati cu cel mai frumos set de farfurii si boluri. Este primavara, este sezonul florilor, al soarelui si al culorilor, asa ca trebuie sa servesti preparatele in farfurii, boluri si platouri cu model floral.

Asta in cazul in care nu ai gasit un model cu tema sarbatorii. Iti spun din propria experienta, dar si din ce am mai auzit de la altii, ca aspectul farfuriilor, al fetei de masa, canile si lingurile conteaza foarte mult pentru cei care vin in vizita si nu numai.

Set de farfurii si boluri

Set de farfurii si boluri

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Vasanty

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: