Setari Cookie-uri

Ai voie sa fii cine vrei tu in aceasta lume

Daca vreodata te afli in poveste gresita, pleaca de acolo. Nu este pentru tine. 

Ai voie sa parasesti orice poveste in care simti ca nu esti tu insati. Ai voie sa sa pleci din orice relatie in care simti ca nu te mai iubesti.

Ai voie sa parasesti un oras care ti-a estompat lumina, ti-a inchis visurile si sperantele. Ai voie sa impachetezi toate bagajele tale si sa incepi o alta poveste intr-o alta parte. Ai voie sa redefinesti sensul vietii tale.

Ai voie sa renunti la locul de munca pe care il urasti, chiar daca lumea iti spune ca viata este despre compromisuri si ca este important sa te poti baza pe un salariu pe care il primesti lunar. Da, dar mai intai de toate viata este despre tine. Nu o irosi cu un job care nu iti place si la care esti mai mult stresata.

Ai voie sa pleci dintr-o relatie in care nu mai simti iubire, in care nu esti respectata. Ai voie sa te pui pe tine pe primul loc. Si ai voie sa mergi mai departe cu viata ta... pentru ca ai incercat de nenumarate ori sa faci lucrurile sa mearga. Insa nimic nu s-a schimbat.

Citește și:

Ai voie sa renunti la persoanele toxice din viata ta si sa te inconjori de oameni cu un suflet curat, care sa iti ofere dragostea pe care o meriti. Oameni care incurajeaza si care sunt acolo atunci cand ai nevoie de ei. Ai voie sa alegi tipul de energie pe care sa il primesti in viata ta.

Ai voie sa te eliberezi de propriile asteptari.

Uneori privim aceasta plecare ca un lucru rau, pe care il asociem cu renuntarea... insa poate fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le facem pentru noi.

Ofera-ti posibilitatea de a trai viata pe care ti-o doresti. Ofera-ti posibilitatea de a schimba directii, de a face planuri noi, de a intalni si de a accepta alti oameni in viata ta. Nu trebuie sa ramai blocata intr-un loc nepotrivit si inconjurata de oameni nepotriviti.

Este timpul sa fii tu insati, sa treci printr-o schimbare, sa accepti noile oportunitati. Sa visezi. Sa traiesti cu adevarat. Alege sa pleci atunci cand iti dai seama ca nu mai esti fericita.

Citește și:

Aceasta este sansa ta de a te reinventa.

foto interior si prima pagina: LuckyImages, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.