Setari Cookie-uri

De ce lucrurile rele se intampla oamenilor buni?

V-ati intrebat vreodata de lucrurile rele se intampla oamenilor buni? Sau.. de ce lucrurile bune se intampla oamenilor rai?

De multe ori ridicam mainile spre cer si spunem ca viata nu este corecta. Aceasta este insa o afirmatie gresita pentru ca viata chiar este corecta. Noi cream realitatea din jurul nostru folosind aceleasi reguli pe care toti le folosesc. Aceste reguli nu au nimic de a face cu a fi bun sau rau. Pentru a intelege aceste reguli, este important sa tinem minte ca multi am fost crescuti spunandu-ne ca daca faci bine primesti bine. Si daca faci rau esti pedepsit.

Acest tip de "programare" este folosit pentru a manipula actiunile noastre in ceea ce priveste modul in care ne vom comporta cu parintii, profesorii su oamenii din jurul nostru. Cu toate acestea, chiar daca parintii, profesorii si ceilalti cred ca bunele si relele pot fi definite si primesc consecinte, Universul nu crede asta.

Adevarul este ca Universul nu pedepseste si nici nu ofera recompensa. NIMANUI. Universul doar raspunde la gandurile tale prin legea atractiei. Primesti ceea ce iti doresti indiferent daca faci bine sau rau, daca esti bun sau rau. Daca te astepti ca lucrurile bune sa ti se intample, nu conteaza daca esti rautacios sau faci fapte rele. Asteptarile tale vor aduce rezultate pozitive.

Citește și:

Acelasi lucru este valabil si in sens invers. Poti fi bun, sincer si poti face numai lucruri bune. Insa daca ai asteptari negative de la viata, asta vei primi.

Asadar, chiar daca am invatat ca trebuie sa fim buni si sa facem bine pentru a obtine lucrur bune, ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce credem ca se va intampla cu noi. Si daca nu ma credeti, priviti in jurul vostru si veti intelege despre ce vorbesc. Exista dovezi la tot pasul.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.