Setari Cookie-uri

De ce lucrurile rele se intampla oamenilor buni?

V-ati intrebat vreodata de lucrurile rele se intampla oamenilor buni? Sau.. de ce lucrurile bune se intampla oamenilor rai?

De exemplu, un prieten este unul dintre cei mai generosi oameni pe care ii stiu. Este absolut minunat. Cu toate acestea, are mai tot timpul probleme in relatiile sentimentale, la locul de munca sau pe partea financiara. De ce sufera atat de mult? Ei bine, mereu vorbeste despre ghinionul pe care il are si despre problemele sale. Este mereu ingrijorata cu privire la viitor. Prin urmare, Universul ei ii ofera realitatea pe care ea o vede, plina de ghinion si de ingrijiorari.

Pe de alta parte, am intalnit in trecut o persoana pe care o urau toti. Insa tot timpul spunea cat de iubita si de apreciata este. Nimeni nu o credea, insa nu conta. Pentru ca ea singura isi crea realitatea.

Acum, acest lucru nu inseamna ca faptele bune sunt irelevante. Nici vorba. Acestea construiesc caracterul nostru. Insa conteaza foarte mult si ceea ce simtim, modul in care observam viata noastra.

Citește și:

Cel mai important lucru pe care il putem face pentru noi este sa avem asteptari pozitive in tot ce facem. Sa fim optimisti si sa avem incredere ca ceva frumos urmeaza sa se intample. Pana si cele mai de neatins visuri pot devenit realitate. Trebuie doar sa ne dorim.

Asadar, sa invatam sa nu ne mai plangem si sa fim optimisti. Sa construim acea viata la care visam. Sa vorbim despre punctele noastre forte, despre dorintele pe care le avem. Acesta este modul in care cream realitatea pe care ne-o dorim.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.