Kudika
3 Aprilie 2017

Iubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.

Iubeste o femeie care adora singuratatea. Da, ai auzit bine! Te sfatuiesc sa te indragostesti de o femeie careia ii place sa petreaca mai mult timp cu ea decat cu prietenii si cunostintele ei.

6 Lecții dificile pe care trebuie să le înveți înainte de a găsi dragostea pe care o meriți

Inainte sa imi pui intrebarea "Cum sa fac asta?", lasa-ma sa iti spun ca a fi singur nu este acelasi lucru cu a fi un singuratic. Nu se traduce nici prin egoism. A fi singur inseamna sa ai nevoie de oameni cateva ore pe zi, insa sa fii impacat cu a trai si cu tine insati. Sa poti petrece timp in compania propriei persoane, sa iti permiti posibilitatea de a iti face ordine in sentimente, sa nu iti fie teama de ceea ce gandesti.

O femeie care adora singuratatea este o femeie sigura pe ea. O femeie care nu te controleaza, care nu are nevoie sa fie conectata cu tine 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. O femeie care iti ofera timpul si libertatea de care ai nevoie.

Ea este misterioasa si poate ca nu spune foarte multe cand este intr-un grup de oameni destul de mare, insa cu siguranta te va soca cand sunteti doar voi doi la o cafea. Pentru ca adora sa vorbeasca, insa o face doar atunci cand trebuie, cand vrea si cand are starea de spirit necesara. Da, este foarte capricioasa, insa merita toata osteneala.

Mituri despre iubire pe care sa nu le mai crezi

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: