Setari Cookie-uri

Iubeste o femeie care adora singuratatea

Iubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.

Iubeste o femeie care adora singuratatea. Da, ai auzit bine! Te sfatuiesc sa te indragostesti de o femeie careia ii place sa petreaca mai mult timp cu ea decat cu prietenii si cunostintele ei.

Inainte sa imi pui intrebarea "Cum sa fac asta?", lasa-ma sa iti spun ca a fi singur nu este acelasi lucru cu a fi un singuratic. Nu se traduce nici prin egoism. A fi singur inseamna sa ai nevoie de oameni cateva ore pe zi, insa sa fii impacat cu a trai si cu tine insati. Sa poti petrece timp in compania propriei persoane, sa iti permiti posibilitatea de a iti face ordine in sentimente, sa nu iti fie teama de ceea ce gandesti.

O femeie care adora singuratatea este o femeie sigura pe ea. O femeie care nu te controleaza, care nu are nevoie sa fie conectata cu tine 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. O femeie care iti ofera timpul si libertatea de care ai nevoie.

Citește și:

Ea este misterioasa si poate ca nu spune foarte multe cand este intr-un grup de oameni destul de mare, insa cu siguranta te va soca cand sunteti doar voi doi la o cafea. Pentru ca adora sa vorbeasca, insa o face doar atunci cand trebuie, cand vrea si cand are starea de spirit necesara. Da, este foarte capricioasa, insa merita toata osteneala.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.