Setari Cookie-uri

Iubeste o femeie care adora singuratatea

Iubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.

Este o femeie cu capul pe umeri, sigura pe ea si independenta. Nu asteapta nimic de la nimeni si traieste asa cum isi doreste. Nu are nevoie de cineva care sa o intregeasca pentru ca simte ca nu ii lipseste nimic. Pentru ea iubirea este un cadou de la viata si o accepta doar in momentul in care isi da seama ca este compatibila cu acel barbat.

Este o femeie pe care o poti la 2 dimineata si gaseste o solutie la problema ta. Pentru ca nu este alaturi de tine doar la bine, ci si la greu, cand ai nevoie de o persoana puternica in care sa gasesti sprijin.

Este o femeie care adora sa calatoreasca pentru ca asa simte ca traieste. Isi iubeste viata si este impacata cu deciziile luate. Pentru ea nu exista greseli (si a facut numeroase), ci doar lectii de viata care au ajutat-o sa ajunga unde este acum. Zambeste la fiecare lucru marunt care ii aduce liniste si este nerabdatoare sa vada ce ii rezerva viitorul. In momentul in care se indragosteste, isi pune inima pe tava si face tot posibilul sa te faca fericit.

Citește și:

Da, iubeste o femeie care adora singuratatea. Pentru ca ea te va face sa te indragostesti de tine inainte de a te indragosti de ea.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.