Setari Cookie-uri

10 Semne care iti demonstreaza ca esti mai fericita decat crezi

Usa catre fericire se deschide din interior

Traim intr-o lume in care nu mai stim ce este fericirea. Suntem in cautarea ei zi de zi, insa uitam ca o putem gasi doar daca ne oprim din aceasta fuga prin viata si ne concetram asupra lucrurilor pe care deja le avem.

Noi am gasit cateva semne care iti pot demonstra ca esti mai fericita decat crezi ca esti. Citeste-le atunci cand simti ca nu mai poti si vrei sa renunti.

1. Zambesti mai tot timpul

Zambesti si esti bucuroasa in fiecare zi? Atunci felicitari. Zambetul tau este un semn ca esti fericita si ca radiezi o multime de energie pozitiva oamenilor din jurul tau.

2. Te bucuri la lucruri marunte

Un rasarit, un apus, o revedere cu o persoana din trecut, o imbratisare oferita din inima, rasul unui copil, florile de primavara, plimbarile prin parc. Esti libera si te poti bucura de toate aceste lucruri marunte.

3. Poti cere ajutor atunci cand ai nevoie

Citește și:

Da, esti o persoana norocoasa si chiar fericita pentru ca esti inconjurata de oameni care te iubesc si in care poti avea incredere. Atunci cand ai un moment de slabiciune, ai posibilitatea de a le cere ajutorul.

4. Nu traiesti in trecut

Pe masura ce timpul trece, inveti cum sa lasi ca lucrurile sa se schimbe, ca trecutul sa ramana trecut. Viata ta este acum, chiar in acest moment si faci tot posibilul sa o traiesti asa cum trebuie. O parte a fericirii este sa stii ce este important pentru tine in viata si ce nu.

5. Mai putina drama

Viata ta trebuie sa fie linistita si frumoasa. Nu iti plac certurile, discutiile contradictorii, conflictele, problemele. Cu cat exista mai putina drama in viata ta cu atat esti mai fericita.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.