Setari Cookie-uri

Manichiura french reinterpretata: 10 Modele pe care iti vei dori sa le incerci si tu

Cele mai frumoase modele french de manichiura.

Manichiura french este una dintre cele mai populare modele de manichiura din intreaga lume. Tendintele se schimba de la sezon la sezon, insa persoanele creative gasesc intotdeauna variante reinterpretate pentru modelul french.

In imaginile de mai jos avem cateva idei ce pot fi purtate in orice moment al zilei si la orice eveniment, de la o intalnire de afaceri la o petrecere eleganta sau chiar o nunta.

Modele deosebite de unghii french pe care trebuie sa le incerci

Ca sa nu mai tragem de timp va invitam sa descoperiti mai jos care sunt preferatele noastre si, de ce nu, sa ne lasati si un comentariu cu ce model ati alege sa purtati :)

1. Clasicul french

In cazul in care sunteti adeptele unei manichiuri cat mai discrete, va recomandam clasicul french - o manichiura frumoasa si eleganta.

unghii french

foto: nail.lecaniche, Instagram

2. French cu fundita

Pentru o manichiura care sa se asorteze cu nuantele primaverii, putem incerca sa schimbam putin culorile frenchului obisnuit si, de ce nu, sa facem si un model cu fundita pe una dintre unghii.

Citește și:

modele de unghii french

foto: ingarden_official, Instagram

3. French ombre

Ombre nu este o tendinta foarte populara doar pentru par, ci si pentru unghii. Iar modelul de mai jos ne demonstreaza acest lucru.

manichiura french

foto: studiofleurpraha, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.