Setari Cookie-uri

Cele mai compatibile zodii. Au sansa de a ramane impreuna pentru totdeauna

Cauti o relatie pe termen lung? Ca sa nu mai pierzi timpul, iti recomandam sa citesti asta :)

6. Fecioara si Varsator

Cand aceste zodii se intalnesc, poti spune ca ai gasit fericirea pura. Un Varsator va incerca intotdeauna sa tina rutina la distanta de relatia lor, in timp ce Fecioara va fi foarte atenta la detalii. Cei doi se complimenteaza reciproc.

7. Berbec si Capricorn

O alta pereche puternica este formata din Berbec si Capricorn. Ambii parteneri sunt ambitiosi si activi, insa fiecare aduce un stil de viata diferit in relatie, ajutandu-se reciproc in toate situatiile.

8. Pesti si Rac

Pestele si Racul se inteleg foarte bine. In timp ce Racul aduce in relatie un aer proaspat, romantica, partenerul Pesti va aprecia si va respecta fiecare gest.

9. Gemeni si Fecioara

Un cuplu la fel de frumos, cu sanse mari sa ramana impreuna o viata intreaga. La fiecare problema care apare, ei reusesc sa gaseasca solutii pentru a o depasi. Cu energia si puterea lor combinate, exista putine obstacole ce nu pot fi depasite.

Citește și:

10. Capricorn si Varsator

Aceasta este o combinatie de lider si ganditor. Unul poate dezvolta un plan in timp ce celalalt implementeaza cu succes toate celelalte idei pe care le are. Cei doi se completeaza reciproc si se inteleg de minune chiar si in situatiile in care nu sunt de acord.

foto interior si prima pagina: Nataliya Sdobnikova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.