Setari Cookie-uri

Ziua Pamantului. Acest filmulet ar trebui vazut de toata lumea

Pamantul are un mesaj puternic si simplu pentru noi: daca noi nu putem avea grija de el, nici el nu poate avea grija de noi. 

"Home" (sau "Acasa") este o extensie a campaniei #INeedNature (Am nevoie de natura), o campanie realizata de Conservation International si care subliniaza rolul vital al naturii in viata noastra. Mesajul este relatat de nimeni alta decat actrita Reese Witherspoon, care reuseste sa obtina un echilibru impresionant intre liniste si asprime in vocea ei.

Clipul are doar un minut si ar trebui vizualizat de toata lumea.

"Eu sunt ACASA. Sunt confort pentru voi. Sunt adapost pentru familia voastra. Priviti-ma asa cum sunt eu: Casa, dulce casa. Sunt refugiu pentru voi. Sunt podeaua care va sprijina. Fundatia care va tine drepti. Peretii care va ofera adapost. Acoperisul care va protejeaza. Eu sunt casa voastra. Daca nu aveti grija de mine, nici eu nu pot avea grija de voi."

Mai jos va las si cu un alt mesaj spus de un actor foarte cunoscut - nimeni altul decat Morgan Freeman:

Citește și:

"Intr-o zi, foarte curand, vom fi intrebati: CE AM FACUT? Si vom spune: “AM FACUT TOT CE AM PUTUT”. Trebuie. Pentru ca daca nu o facem, nu va fi nimeni care sa intrebe. Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea criza, dar niciodata nu am avut idei bune pentru a rezolva problemele. Aceasta este singura noastra casa. Astazi puteti alege sa faceti o lume diferita!"

foto interior si prima pagina: Fona Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.